Havza'da Karla Mücadele Ekibi Oluşturuldu

Havza Belediyesince kış şartlarının olumsuz etkisini en aza indirmek amacıyla karla mücadele ekibi oluşturuldu.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, vatandaşların kış mevsiminin olumsuz şartlarından etkilenmemesi için her türlü tedbirleri aldıklarını belirtti.

Kış şartlarının olumsuz etkisini en aza indirmek amacıyla 8 kişiden oluşan ve 24 saat aralıksız görev yapacak ekibin 2 vardiya olarak 24 saat boyunca çalışacağını söyleyen İkiz, ekibin ana caddeler, ana yolların yanı sıra eğimli bölgelerde, kaza riski görülen yokuşlar ile merkeze uzak mahallerde mahalle içi yollarda tuzlama ve kar temizleme çalışması yapacağını ifade etti.

Kar yağışının başlaması ile birlikte aldıkları tedbirleri uygulamaya koyduklarını vurgulayan İkiz, "Kar yağışı başlaması ile birlikte Havza Belediyesi halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, şehir içi yolları açık tutmak için almış olduğumuz tedbirleri hayata geçirdik. Ekiplerimiz ve iş makinelerimiz 24 saat görev başındalar. İlçemizde hayatın normal seyrinde devam etmesi için gerekli olan tüm tedbirleri almış durumdayız ve sürekli olarak hazırlıklıyız. Hazırlıklarımız kapsamında 150 ton tuz ve çakıl karışımı kullanıma hazır şeklide şehir merkezinde stokta bekletilmekte. Bu vesile ile yeni yılın tüm İslam alemine ve Havza'mıza hayırlar getirmesini temenni ederim" dedi.

Kaynak: AA