Yan Binadaki Çalışma Yatak Odasının Duvarını Yıktı

Konya'da dershane olarak kullanıldıktan sonra boşaltılan bir binanın yıkım çalışmalarında, bitişiğindeki apartmanın ikinci katında bulunan dairenin yatak odasının duvarında hasar oluştu.

Karatay ilçesi Şems-i Tebrizi Mahallesi Şerafettin Caddesi'nde dershane olarak kullanılan beş katlı bina, bölgede çevre düzenlemesi yapılacağından boşaltıldı.
Binanın yıkım çalışmaları sırasında bitişiğindeki Görkem Apartmanı'nda hasar oluştu. "Apartman çöktü" ihbarının yapılmasıyla olay yerine 112 Acil Servis, itfaiye, çok sayıda polis ve Konya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda, ikinci kattaki dairenin yatak odasının duvarı yıkıldı. Korktuğu için fenalaşan Perihan Engür'e sağlık ekipleri müdahale etti.
Evleri hasar gören Sami Engür, gazetecilere, aylardır hep korkulu günler yaşadıklarını belirten Engür, "Yıkım çalışmaları sırasında sanki zelzele oluyor zannedersiniz. İyi ki yatak odasında kimse yoktu. Duvar yıkılırken eşim ve kızım evdeydi. Bir şey olmadığına şükrediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA