Söğüt, Mhp Seydişehir İlçe Başkanlığına Yeniden Talip Oldu

MHP Seydişehir ilçe Teşkilatının 3 Ocak 2015 tarihinde yapılacak olan olağan kongresi öncesinde partililerin katılımıyla düzenlenen basın toplantısında, mevcut başkan Abdullah Söğüt, başkanlığa yeniden aday olduğunu açıkladı.

Kazananın ülkücü hareket olması temennisinde bulunan Söğüt, "2 yıldır sürdürdüğüm görevi delegelerimizin tekrar teveccüh gösterip beni seçmesi halinde yeni ekibimle partimizi ilçede zirveye çıkaracağımıza eminim" dedi.

Söğüt, parti binasında yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
"Bugüne kadar birlik beraberlik içerisinde teşkilatımızla birlikte çalıştık. Bu çalışma içerisinde hiçbir zaman haklarını ödeyemeyeceğimiz tüm partililerimize teşekkürlerimi borç bilirim. Ben aday olmayacaktım. Yaptığımız istişarelerde mukaddes davamızı yeniden sürdürmemi istediler. MHP'yi şehrimizde iktidar yapmak amacıyla elde ettiğimiz tecrübeyi partimize ve davamıza daha iyi hizmet etmek için kullanacağız. Bu amaç dahilinde yeniden Seydişehir ilçe başkanlığına adaylığımı ilan ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerimle hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum. Kongremizin Türk İslam alemine hayırlı olmasını diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun."
Kaynak: AA