Kiraz Mevsimi 26. Bölüm Öykü ve Ayaz'ın evlilik hazırlıkları

FOX TV ekranlarının ilğiyle izlenen dizisi Kiraz Mevsimi 26. Bölümüyle 1 Ocak Perşembe akşamı ekranlarda olacak. İşte Kiraz Mevsimi 26. Bölüm fragmanı ve özeti...

Kiraz Mevsimi 26. Bölüm Öykü ve Ayaz'ın evlilik hazırlıkları
Kiraz Mevsimi Dizisi 26. Bölüm özeti:

Öykü ' nün Ayaz ' a yaptığı ani evlilik teklifi herkes tarafından şaşkınlıkla karşılanır. Öykü ve Ayaz kendini bir anda evlilik hazırlıkları içinde bulurlar. Sibel ve Burcu her şeyin usulüne göre olması için düğün hazırlıklarına dalarken, Emre ve İlker de Ayaz ' ın bekarlığa vedası için kolları sıvarlar.

Evlilik haberi Önem ' i derinden sarsacaktır. Oğlunu kaybetme gerçeğiyle yüzleşen Önem bu işin peşini bırakmaz. Diğer yandan Şeyma evde Bülent ' in iyice gözüne girmeyi başarır. Öykü-Ayaz ilişkisinin karşısında Önem ' in en büyük yardımcısı olmaya devam eden Şeyma, bu sefer hiç hesapta olmayan bir şekilde Mete ' yi kaybetme riskiyle karşı karşıya kalır.

Burcu ' nun kendi hayatını kurma mücadelesi devam ederken, Bülent Emre ' ye hiç beklemediği bir teklifle gelir. Nikah günü gelip çattığında Öykü ve ailesinin evinde mutluluk zirvededir. Bu sürpriz evlilik ile Öykü ve Ayaz sonunda kavuşacak mı?