Karagül 65. Bölüm Kendal'ın başı iyice derde giriyor

Karagül 65. Bölüm fragmanı yayınlandı. Solukları kesen senaryosu ve büyüleyici atmosferiyle büyük beğeni toplayan Karagül 65. Bölümüyle 2 Ocak Cuma akşamı FOX ekranlarına geliyor.

Karagül 65. Bölüm Kendal'ın başı iyice derde giriyor
Karagül Dizisi 65. Bölüm özeti:

Fırat tüm gerçekleri Ebru'ya söylemeye kararlı bir şekilde gelir. Ancak, Kadriye'nin geçirdiği kalp spazmını öğrenmesi ilk anda söylemesine engel olsa da Fırat bu kez başına geleceklerden habersiz, ne olursa olsun sonuna kadar gitmeye kararlıdır.

Bu kez abisinin kararlılığını gören Narin için kabus dolu günler kapıdadır. Buna engel olmak için elinden geleni yapmaya kararlıdır. Melek'in bulunması üzerine konak yeniden eski dengesine kavuşur. Ancak Kendal'ın, Melek'in kaçırılmasını namus davası haline getirmesi, Melek'in büyük isyanıyla birlikte, en başta Kadriye olmak üzere bütün konak kadınlarının tepkisine neden olur.

Baran, evden ayrılan Ayşe'yi kolundan tutup avluya getirir. Baran yaptığının doğuracağı sonuçlardan habersizdir... Serdar'dan ayrılmaya çalışan Ada, sonuçlarını hiç düşünmeden kendisini büyük bir oyunun içine atar. Tüm bunlardan kendisini sorumlu tutan Maya'nın acısı gün geçtikçe artmaktadır.