Başkan Üzülmez Umre ve Hasta Ziyaretinde Bulundu

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Köseköy bölgesinde hastaları ve umreden dönen hemşerilerini evlerinde ziyaret etti.

Başkan Üzülmez Umre ve Hasta Ziyaretinde Bulundu

Başkan Üzülmez, mesai saati dışında kalan zamanında da yaşlı, hasta ve umre ziyaretlerinde bulunuyor. Geçtiğimiz hafta sonu da beraberinde meclis üyeleri ve koordinatörleri ile birlikte umre ve hasta ziyaretlerinde bulunan Başkan Üzülmez, ziyaret ettiği evlerde samimi bir atmosferde karşılandı.

Başkan Üzülmez ve beraberindekiler İstasyon mahallesinde umreden dönen Ayhan Kulaksız ve Ali İstek’in evlerine konuk oldular. “Allah Kabul Etsin” dileklerinde bulunan Başkan Üzülmez, umre amacıyla gittikleri kutsal topraklarda yaşadığı manevi duyguları paylaştığı Kartepeli hemşerilerini tebrik etti.

Hasta ve yaşlıları da ihmal etmeyen başkan, Köseköy mahallesinde çeşitli rahatsızlıkları nedeniyle tedavilerini evlerinde devam eden hemşerilerine de moral ziyaretleri gerçekleştirdi. Ali Sevimli, Recep Şahin, Nazmiye Duman ve Salih Ateş’i evlerinde ziyaret edip tek tek geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkan Üzülmez, hasta yakınlarından da hastaların son durumları hakkında bilgi aldı.

Köseköylü hastalar ve hasta yakınları başkanı karşılarında görmekten mutluluk duyduklarını belirterek, ziyaretinin kendilerine moral olduğunu dile getirdiler.
Kaynak: İHA