Alın Yazım 84. Bölüm Asya ve Yiğit 'i şoke edecek gerçek ne olacaktır?

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Alın Yazım Dizisi yeni bölümleriyle hafta içi hergün saat 10:00'da ekranlarda yayınlanıyor. İşte Alın Yazım 84. Bölüm fragmanı ve özeti...

Alın Yazım 84. Bölüm Asya ve Yiğit 'i şoke edecek gerçek ne olacaktır?
Alın Yazım Dizisi 84. Bölüm özeti:

Ercan, Selma ' yı hapse götürecek delille polislere giderken hiç beklemediği bir anda beklemediği bir şeyle karşılaşır. Selma bu işin içinden çıkmak için, hangi tehlikeli yola başvuracaktır?

Kanal D ' nin başrollerini; Duygu Keser, Ozan Dağgez, Yeşim Gül, Orhan Aydın, Deniz Özlem Durmaz, Ayberk Aladar, Zafer Demircan, Aykut Ünal, Mihriban Er, Kahraman Sivri, Pelin Orhuner, Efe Erdal, Ecem Karavus, Pervin Ünalp, Aziz Sarvan, Mehmet Renan Karagöz, Batuhan Sert ve Özge Oldaç ' ın paylaştıkları “Alın Yazım” dizisinin bu bölümünün konusu şöyle;

Ercan, Selma ' yı hapse götürecek delille polislere giderken hiç beklemediği bir anda beklemediği bir şeyle karşılaşır. Selma bu işin içinden çıkmak için, hangi tehlikeli yola başvuracaktır ? Asya ve Yiğit 'i şoke edecek gerçek ne olacaktır ?

Şevki, Zuhal ' in bir şeylerden şüphelenmesine karşı Canan'la görüşmeyi kesmek ister. Bu durum karşısında sinirlenen Canan ne yapacaktır? Melek ve Selim, aşklarını yaşamak için kaçıp gitme kararı alırlar. Bunu duyan Emel, Melek ve Selim ' in gitmesini engelleyebilecek midir ?