Söğüt'te Akaryakıt Hırsızlığı İddiası

Söğüt ilçesinde, çekici ve dorselerden mazot hırsızlığı yaptığı iddia edilen 1 kişi tutuklandı, 1 kişi serbest bırakıldı, 1 kişi de aranıyor.

Alınan bilgiye göre, kasım ayı içerisinde Cumhuriyet Mahallesi Orhangazi, Türkmenbaşı Mahallesi Göktepe ve Orta Mahalle Gündüzbey Caddesi'nde park halinde bulunan çekici ve dorselerden mazot çekmek suretiyle mazot hırsızlığı ihbarı üzerine Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş ekipleri, soruşturma başlattı.
Bölgedeki ve okullardaki güvenlik ve MOBESE kameralarını inceleyen ekipler, kamyoneti belirledi. Aracın olay günü Eskişehir'e giriş yaptığını belirleyen ekipler, Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğüne verilen bilgiler doğrultusunda yapılan çalışmalar sonucunda, Ö.T. mazot hırsızlığı yaptığı esnada suçüstü yakalandı. Ö.T'nin yanında bulunan H.Ç. ise kaçtı. Mazotları satın aldığı iddia edilen T.S'de yakalanarak gözaltına alındı.
İfadelerinin ardından adliyeye sevk edilen Ö.T. mahkemece tutuklanırken, T.S. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Olay yerinden kaçan H.Ç'nin yakalanması için soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Kaynak: AA