Pompalı Tüfekli Yaralamaya Tutuklama

Samsun'da pompalı tüfekli silahlı saldırıda bir kişiyi ağır yaraladığı iddia edilen genç çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanırken, yanındaki 2 arkadaşı ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.


Olay, Canik ilçesi Yeni Mahalle Eski Sanayi Sitesi'nde önceki gün saat 16.45 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir büfenin önünde oturan Ali K.(45), pompalı tüfekli silahlı saldırıya uğradı. 3 kişi ise olay yerinden otomobil ile kaçtı. Olayda kasık bölgesinden vurulan Ali K., 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ali K.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi

Tüfekle ateş ettiği iddia edilen Y.U.A.(25) ile olay sırasında yanında bulunan O.D.(25) ve A.İ.(21) Samsun Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından sorgularının ardından bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Y.U.A., tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderilirken, O.D. ve A.İ. ise adlı kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
Kaynak: İHA