Kulu'da Ak Parti İlçe Teşkilatı Üyeleri, Muhtarla Bir Araya Geldi

AK Parti Kulu İlçe Başkanlığınca düzenlenen toplantıda, Teşkilat mensupları ilçeye bağlı 46 mahalle muhtarı ile bir araya geldi.

Toplantıya İlçe Başkanı Mehmet Talayhan, Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, AK Parti Kulu İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve 46 mahalle muhtarı katıldı.

Talayhan, toplantıda muhtarlara yönelik yaptığı konuşmada, mahallelerin sorunları için bu toplantının gerçekleştirildiğini, sorunların tespit ederek çözümü konusunda ilgili yerlerle koordine kurulacağını belirtti.

Büyükşehir yasasının hayata geçirilmesi ile ilk etaplarda bazı sıkıntılar yaşandığını, gerekli girişimlerin yapılarak bu sorunların çözümü konusunda adımlar atıldığını ifade eden Talayhan, ilçede devletin yatırımlarının devam ettiğini, öğrenci yurdunun bitme aşamasına gediğini, belediye çalışmalarıyla OSB, hastane, gençlik merkezi ve hanımlar lokalinin yapılması konusunda çalışmaların sürdüğünü bildirdi,
Öte yandan yeni hükümet konağının yapılması, fen lisesinin ilçeye kazandırılması, yeni mahallede yeni bir ilköğretim okulu yapılması ve doğalgaz çalışmalarına devam edildiğini dile getiren Talayhan, bu çalışmaların bir an önce sonuçlandırılması için İlçe Teşkilatı ve Belediye olarak üzerlerine düşen görevleri yapacaklarını belirtti.

Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız da Kulu'ya değişik yatırımların getirilmesi ve devam eden yatırımların sonuçlanması için gerekli çalışmaların yapıldığını belirterek belediyenin çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi verdi.
Kaynak: AA