Kara Para Aşk son bölümde Ömer'in Elif'i kurtarma planı ne?

Kara Para Aşk'ta bu hafta Ömer'i zor bir karar bekliyor. Elif son bölümde parmaklıklar arkasında çaresizce bekliyor. Acaba Kara Para Aşk son bölümde Ömer Elif'i mi yoksa kendi sağlığını mı seçecek? İşte Kara Para Aşk 27. bölümden bazı ayrıntılar...

Kara Para Aşk son bölümde Ömer'in Elif'i kurtarma planı ne?
Eğer son bölümü kaçırdıysanız yada tekrar izlemek isterseniz Kara Para Aşk 27. bölümü ile haberimizde...
Atv'nin sevilen dizisi Kara Para Aşk'ın son bölümünde Tayyar'ın kurguladığı zekice plan sayesinde Elif köşeye sıkışıyor. Kara Para Aşk'ta Elif nezarette sevdiklerinin canı ile tehdit edilmiştir. Ya eline verilen itirafnameyi imzalayacaktır yada Ömer başta olmak üzere tüm sevdiklerinin hayatı tehlikeye girecektir. Ömer Elif'in zor durumunun farkındadır. Bir yolunu bulur ve Elif ile irtibata geçer. Elif akıllıca bir yolla Ömer'e durumu ile ilgili bir mesaj yollar.

Kara Para Aşk son bölümde Ömer'in seçimi
Ömer aldığı derin yaralardan dolayı zorlanmaktadır. Karakolda Elif ile konuşabilmek için zor bir yol seçer ve kendini hırpalar. Hüseyin'in baskıları ile doktora giden Ömer, duyduklarını karşısında şok olur. Çünkü acilen ameliyat olması gerekmektedir. Eğer bir an önce ameliyat olmazsa hayatının geri kalanında eski sağlığına asla kavuşamayacağını ve ameliyat konusunda geç kalırsa sakat kalma riski olduğunu öğrenir. Fakat Ömer hiç düşünmeden ameliyatı reddeder. Ömer Kara Para Aşk'ta Elif'i kurtarabilmek için kendi sağlığından vazgeçmiştir. 

Kara Para Aşk'ta Ömer Elif için çırpınıyor
Elif'in gönderdiği mesajı çözmek için Ömer Aslı'dan yardım ister. Aslı'nın yardımı ile mesajı anlayan Ömer, Elif'i kaldığı hücreden aldırır ve daha güvenli bir yere naklettirir. Tayyar, Ali ve Hüseyin Ömer'in bu işin peşini bırakmayacağını ve ilerde ayaklarına dolanacağını iyi bilmektedirler. Bir araya gelen grup hain bir plan daha tezgahlarlar. Acaba bu planın ucunda Ömer ve Elif için başka ne gibi sürprizler var?

Ömer'in Elif'i kurtarmak için yaptığı plan ne ?
Kara Para Aşk 27. bölümde Ömer komiser sevdiği kadını düştüğü tuzaktan kurtarabilmek için bir plan yapar. Bu planına Arda ve Pelin'i de dahil eden Ömer, Tayyar ve adamlarında gizli Elif'i kurtarabilecek midir? 

Kara Para Aşk yeni bölümleri ile her çarşamba Atv ekranlarında...

KARA PARA AŞK  27. Bölüm ATV Özeti
03 Aralık 2014, Çarşamba 21:20
Elif imzaladığı itirafname ile nezarette çaresizlik içindedir. Tayyar bütün gücünü kullanarak Elif'i yıldırmaya çalışmaktadır. Elif'in nezarette tehdit altında olduğunu anlayan Ömer onu kurtarabilmek için çabalarken zamanın giderek daraldığının farkındadır. Ömer sevdiği kadını bu büyük kumpasın içinden çekip çıkabilecek midir? Nezarette zor anlar yaşayan Elif baskılara dayanamayıp imzaladığı itirafnameyi savcıya verecek midir? Ömer'in sağlık sorunları devam etmektedir. Hüseyin acilen ameliyat isteyen doktora hayır diyen Ömer'i ikna etmeye çalışır. Ömer'in ise kaybedecek vakti yoktur, ne olursa olsun Elif'i kurtaracaktır.

Öfkeyle sürekli kendisini durdurmaya çalışan abisine rest çeker. Hüseyin kardeşinin resti karşısında iyice sıkışır. Bir an önce Ömer'i durdurmak ve Arda'nın kuşkularını yok edip kendisini temize çıkarmak zorundadır. Bunun için bir plan yapar fakat gerçekleştirmek için Tayyar'ın yardımına ihtiyacı vardır. Bıçaklama olayından sonra ilk kez Tayyar'ın karşısına çıkacak olan Hüseyin onu ikna edip yardım etmesini sağlayabilecek midir? Çemberin giderek daraldığının farkında olan Hüseyin peşindeki Arda'yı ve çaresizlik ve öfke içindeki Ömer'i durdurabilecek midir? Metin'den aldığı parayı eve götüren Nilüfer, Aslı'ya parayı Elif'in kefaleti için Malatya'daki halasından istediğini söyler. Nilüfer'in yalanı daha sonra ayağına dolanacak ve Denizer Ailesi için büyük sorunlar doğuracaktır.

Nilüfer'in Aslı'ya yalan söylediğini fark eden Nedret Hala İstanbul'da neler olduğunu anlayabilmek için valizini hazırlayıp İstanbul'un yolunu tutar. İstanbul'da Nedret'i büyük sürprizler beklemektedir. Nedret'in gördükleri ve öğrendikleri karşısında tavrı ne olacaktır?

kaynak : atv.com.tr