Kadirli Belediye Başkanının Makam Aracının Kurşunlanması

MHP Osmaniye İl Başkanı Fahri Kuyulu ve MHP Kadirli İlçe Başkanı Kemal Çağlar Balcılar, Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan'ın makam aracına tüfekle ateş açılmasını kınadı.

Kuyulu, parti binasında düzenlediği toplantıda, olayın faillerinin yakalanması konusunda gerekli hassasiyetin gösterilmesini istedi.
MHP olarak bu tür saldırılara alet olmayacaklarını anlatan Kuyulu, "Adli makamlara intikal etmiş olan bu menfur olayın MHP camiası olarak takipçisiyiz. Adaletin ivedilikle tecelli etmesini ve olayın gerçek yüzünün aydınlatılmasını yürekten arzu ediyoruz. Hiç kimse sabrımızı test etmeye kalkmamalı. Her türlü şiddetin karşısında olduğumuzun, çözümlerin yasal zeminlerde aranmasına inandığımızın bilinmesini isteriz. Belediye başkanımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" dedi.

MHP Kadiri İlçe Başkanı Kemal Çağlar Balcılar ise olayın haince olduğunu söyledi.

Bir süre önce evinde silahlı saldırı olduğunu ve iş yerinin kundaklandığını ifade eden Balcılar, "Bu saldırı bir kısım şer odaklarının oyunudur. Genel başkanımızın memleketinde bir takım oyunlar oynanabilir. Seçimlerden başarıyla çıktığımız için kirli oyunlar düzenlenebilir. MHP olarak hiçbir kirli işlerde bulunmadık. Bu olayların faillerini biran önce yakalanmasını bekliyoruz. Belediye Başkanımız Ömer Tarhan'a geçmiş olsun diyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA