Davutoğlu: Kılıçdaroğlu aylar sonra fark etmiş

Hatay İl Kongresi'nde konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Kılıçdaroğlu aylar sonra fark etmiş çatı adayı millet tanımıyormuş. Öyle bir şamar yediler ki 10 Ağustos'ta hala kendilerine gelemediler" dedi.

Davutoğlu: Kılıçdaroğlu aylar sonra fark etmiş
Davutoğlu: Kılıçdaroğlu aylar sonra fark etmiş
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Hatay'da partisinin il kongresinde konuştu.

Davutoğlu'nun açıklamalarından öne çıkan satır başları şöyle:

''Dün yine biz Çözüm Süreci derken, Cizre'de birileri provokasyonlara kalkıştı. Buradan, bir kez daha, Hatay Kongremizden barış kardeşlik diyarı Hatay'dan bütün ülkemize sesleniyorum; bu ülkede kim böyle provokatif eylemlerle kardeşliğimizi dumura uğratmaya kalkarsa onun karşısında Amanoslar gibi dimdik duracağız.

Suriye'deki mazlumlara yardım için giden MİT TIR'larına operasyon yapma zilleti gösteren herkes hesap verecek. Türk-Kürt kardeştir ayrım yapan kalleştir. Aynı şekilde Alevi-Sünni kardeştir, ayrım yapan kalleştir. Aramıza fitne sokmak isteyen kim olursa olsun onlara fırsat vermeyeceğiz.

''SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN DEMEYİN...''

Seni sevmeyen ölsün demeyin seni sevmeyen sevmeyi öğrensin deyin. Kimse ölmesin.

''KILIÇDAROĞLU AYLAR SONRA FARK ETMİŞ''

Kılıçdaroğlu aylar sonra fark etmiş çatı adayı millet tanımıyormuş. Öyle bir şamar yediler ki 10 Ağustos'ta hala kendilerine gelemediler. Bir bakıyorsunuz Şişli, Yalova belediyesinden çatırdılar geliyor. Biz Türkiye'nin her yerinde kongre yapıyoruz. AK Parti'de herhangi bir çatlak gördünüz mü?''