Aygören Vadisi Derneği Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Aygören Vadisi Derneği başkanlığına Mehmet Çelik seçildi.

Dernek binasında düzenlenen ve divan kurulu başkanlığına Hüseyin Örs'ün getirildiği olağan genel kurulda tek aday olan Mehmet Çelik yapılan oylama sonucunda dernek başkanlığına seçildi.
Çelik, yaptığı konuşmada, derneğin temel amacının mahalleler arasında eğitim ve sosyal faaliyetler gerçekleştirmek olduğunu ifade ederek, "Trabzon'a önemli hizmetler gerçekleştirmek istiyoruz. Bunun için ilk hedefimiz mahallelerimiz arasında birlik ve beraberliği daha da güçlendirmek. Ayrıca yapacağımız faaliyetlerle eğitim ve kültür seviyesini çok daha ileri götürmek istiyoruz" dedi.

Mehmet Çelik'in başkanlığı yapacağı yönetim kurulunda ise Hakan Turgut, Ömer Kıratlı, Gülşah Kurtoğlu Turan, Nihat Yılmaz, Mustafa Yazıcı, Zafer Sel, Hakan Gürhan, Aytaç Bede, Muhterem Karabina, Muhammet Satılmış, Hakkı Yazıcı, Şükrü Demir, Haydar Karamanlı, Orhan Özdemir isimleri yer aldı.
Yaklaşık 30 bin kişinin yaşadığı mahallelerin ise Karakaya, Akkaya, Uğurlu, Yeşilova, Karlık, Akyazı, Gürbulak, Yeşilhisar, Ayvalı, Gündoğdu, Fatih, Ağıllı, Geçit, Doğançay, Yeniköy olduğu bildirildi.

Kaynak: AA