Arkadaşım Hoşgeldin Son Bölüm - Havuz Sahnesi Salonu Kahkahalara Boğdu! / İzle

Arkadaşım Hoşgeldin dün akşam yayınlanan yeni bölüm ile ekranlara geldi. Arkadaşım Hoşgeldin'in son bölümün ilk skeci olan cankuradaki havuz sahnesi izleyenleri güldürdü. İşte Arkadaşım Hoşgeldin'in son bölümünde yaşananlar..

Arkadaşım Hoşgeldin Son Bölüm - Havuz Sahnesi Salonu Kahkahalara Boğdu! / İzle
Video İzle Arkadaşım Hoşgeldin Son Bölüm - Havuz Sahnesi Salonu Kahkahalara Boğdu!.. Arkadaşım Hoşgeldin dün akşam yayınlanan yeni bölüm ile ekranlara geldi. Eğlenceli anların yaşandığı Arkadaşım Hoşgeldin'in son bölüm ilk skeci olan cankuradaki havuz sahnesi herkesi kahkahalara boğdu. İşte Arkadaşım Hoşgeldin'in son bölüm özeti..

Kanal D ' nin en çok izlenen izlenen programı olan “Arkadaşım Hoşgeldin” yeni bölümle ekrana geldi. Tolga Çevik, Ezgi Mola, Yönetmen ve Minik' in büyük caba sarf ettiği Arkadaşım Hoşgeldin'in bu haftaki ünlü konuğu sevilen sanatçı Yaşar oldu.

Her bölümünde farklı bir kişiliğe bürünen Tolga Çevik bu sefer de can kurtaran olarak izleyenleri güldürmeyi başardı. Otel sahibi olan Ezgi Mola ile görüşmeye giden Tolga Çevik ile Minik'in başına gelmeyen kalmadı.

Yönetmenin isteğini tam olarak yapabilmek için büyük çaba sarf eden Tolga Çevik ve Minik kılıktan kılığa girdi. Cankurtarma rolündeki Tolga Çevik ile Minik'in yaptıkları salondaki ve ekran başındaki izleyicileri kahkahalara boğdu.

Arkdaşım Hoşgeldin'in dün geceki bölümü Twitter'da da trend topic(TT) olmayı başardı.

Arkadaşım Hoşgeldin Son Bölüm - Havuz Sahnesi Salonu Kahkahalara Boğdu! / İzle