Yeşil Deniz 10. Bölüm altınlara kavuşan sadıçlar ne yapacaklar?

Ekranların en gariban dizisi Yeşil Deniz bu hafta da harika bir bölümle ekrana geliyor. Cuma akşamlarının yeni eğlencesi, Yeşil Deniz 26 Aralık Cuma akşamı yayınlanacak 10. bölümünde yine kahkaha dolu anlar vadediyor.

Yeşil Deniz 10. Bölüm altınlara kavuşan sadıçlar ne yapacaklar?
Yeşil Deniz Dizisi 10. Bölüm özeti:

Altınları bulmak henüz sadece bir başlangıç Seyirciyi fabrika ayarlarına döndüren Yeşil Deniz, Cuma akşamlarınızın neşesi olmaya devam ediyor. Televizyonların en samimi, en doğal, en içten dizisinde bu hafta altınlara kavuşan sadıçların bundan sonra nasıl davranacakları merak konusu oluyor.

Süleman, Emin ve Cemil; İsmail'in altınları bulduğunu son anda anlamış ve onu jandarmaya gidip teslim olmadan önce yakalamışlardır. Fakat altınları bulmuş olmak garibanlığın ağzını kırma yolunda henüz sadece bir başlangıçtır.

Öncelikle yakalanmamak için altınları güvenli bir yere koymalı, sonrasında ise bu altınları el altından bozdurabilecek birilerini bulmalıdırlar. Bütün bunlarla uğraşırken Süleman'ın hastane parasını ödeyememiş olması ve Emin'in hala Emine'yle ilgili bir adım atamamış olması da cabasıdır.

Sadıçlar altınları bir an önce bozdurabilmek için çareyi sürpriz bir isimden yardım istemekte bulurlar. Yeşil Deniz, her Cuma 19.55'te Trt1'de…