Vali Balkanlıoğlu, Kadıncık Şelalesi'nde İncelemelerde Bulundu

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ulubey ilçesinin Kadıncık Mahallesi'ndeki şelalede incelemelerde bulundu.

Vali Balkanlıoğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Şeref Çakmak, İl Emniyet Müdürü İsmail Dalkılıç, Ulubey Kaymakamı Emrullah Temizkan ve Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, Kadıncık Mahallesi Muhtarı Yekta Şener ile şelale çevresinde incelemede bulundu.
İncelemelerin ardından değerlendirmede bulunan Vali İrfan Balkanlıoğlu, "Ulubey ilçemize bağlı Kadıncık Mahallesi'ndeki bu güzel şelaleyi yakından görmek amacıyla geldik. Buradaki muhteşem güzelliği bir an önce görmek istedik. Burada tertemiz, hiçbir kirleten unsur olmadan doğal kaynaklardan toplanan sular kendi mecrasında akarken, yer yer yükseklerden aşağıya iniyor ve olağanüstü güzelliği bizlere sunuyor" diye konuştu.

Vali Balkanlıoğlu, Kadıncık şelalesinin güzelliklerinin bütün vatandaşlar tarafından görülmesi gerektiğini dile getirdi.
Ordu'ya 20 kilometre uzaklıktaki şelaleye giden yolun da yapılacağını ifade eden Vali Balkanlıoğlu, "Düzgün ve güzel bir yolla buraya gelmek mümkün olacak. Aile boyu gelinebilir ve piknik yapılabilir. Cesareti olanlar soğuk suda yüzebilir, balık tutabilir" dedi.

Vali İrfan Balkanlıoğlu, şelalenin hemen yanında bulunan 200 yıllık değirmeni de gezerek yetkililerden bilgi aldı.
Kaynak: AA