Tuğçe Kazaz'dan CHP'li vekile sert sözler

Ünlü manken Tuğçe Kazaz ile CHP arasındaki ipler her geçen gün geriliyor.

Tuğçe Kazaz'dan CHP'li vekile sert sözler
Tuğçe Kazaz'dan CHP'li vekile sert sözler
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın 'Din değiştirip, ne meslekle uğraştığı belli olmayan birisinin sözlerini ciddiye almıyorum' sözlerine ünlü mankenden yanıt gecikmedi.

Tuğçe Kazaz yaptığı açıklama ile kendisini eleştiren CHP'li Veli Ağbaba'yı topa tuttu.

Kazaz, 'Normal şartlarda 100 bin TL'lik dava açmam gerekiyordu. Ancak bu kadar seviyesiz bir açıklama yapan birinin ederinin, 3 kuruş bile etmeyeceğini anladığım için dava açmaktan vazgeçtim” dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'nın dün yaptığı,'Din değiştirip, ne meslekle uğraştığı belli olmayan birisinin sözlerini ciddiye almıyorum' sözünün ardından Tuğçe Kazaz'dan jet cevap geldi.

Twitter hesabından bu açıklamayı değerlendiren Kazaz, sert ifadeler kullandı.

Kazaz,'Normal şartlarda 100 bin TL'lik dava açmam gerekiyordu. Ancak bu kadar seviyesiz bir açıklama yapan birinin ederinin, 3 kuruş bile etmeyeceğini anladığım için dava açmaktan vazgeçtim” dedi.

CHP'yi de eleştiren Kazaz'CHP, Zihniyeti fikir ve düşüncelerden beslenmez; demokrasi ile alakası yoktur, baskı ve dayatma ile beslenir. Geçmişte başkaları ile el ele idiler, şimdi ise paralel ile. bide ülkenin sahipleriymiş gibi davranıyorlar; halkın anlaması gereken bu' dedi.

Kimsenin yandaşı veya tarafı olmadığını belirten Kazaz 'Ben ülkemin ve ülkemin menfaatlerine kim hizmet ediyorsa onların yanında olacağım' diye konuştu.

İNÖNÜ BU ÜLKENİN BAŞINA GELEN EN BÜYÜK FELAKET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İsmet İnönü'nün ölümünün 41.yıl dönümü münasebetiyle yayımladığı mesajı da eleştiren Tuğçe Kazaz, “Cumhurbaşkanımız, ‘İnönü Milli mücadelenin zaferle neticelenmesine sağladığı katkıların yanı sıra değerli bir siyaset ve devlet adamı olarak da Cumhuriyet tarihimizin önemli şahsiyetleri arasında yer almaktadır' demiş. Evet bence de katkıları azımsanmayacak derecede olmuştur Rahmetle anıyoruz. Lakin aynı zaman da Sn. İnönü bu ülkenin başına gelmiş en büyük felaketlerden biridir... Yani olumlu yönleri olduğu kadar olumsuz yönleri de ziyadesiyle fazladır. Bugüne kadar CHP'ye oy vermiş biri olarak, Sayın Cumhurbaşkanımıza bu konuda katılmıyorum. Ve bir vatandaş olarak Sn. Cumhurbaşkanımıza sormak istiyorum; daha bu zihniyete ne kadar katlanmak zorundayız?' ifadelerini kullandı.