Kılıçdaroğlu bu sözlere çok kızacak

CHP eski MYK Üyesi Savcı Sayan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu canlı yayında sert sözlerle eleştirdi.

Kılıçdaroğlu bu sözlere çok kızacak
Kılıçdaroğlu bu sözlere çok kızacak
Beyaz Tv'de Erkan Tan'ın sunduğu "Erkan Tan'la Tartışalım" programında gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunan Savcı Sayan, Kılıçdaroğlu'na da ağır sözlerle yüklendi.
Kemal Kılıçdaroğlu'nun sanatçı Hülya Avşar'la girdiği polemiği değerlendiren Savcı Sayan, "Hülya Avşar'ın sanatçı kimliği, Kılıçdaroğlu'nun siyasi kimliğinden çok daha üstündür."dedi.

Savcı Sayan 'Bugün Türkiye'de, Türkiye Cumhurbaşkanı ve Başbakanı Putin'le Obama'yla, Avrupa Birliği'yle, batılı ülkelerle uğraşırken onlarla didişirken onlarla Türkiye'yi konuşurken, ana muhalefetin başındaki ve Başbakan adayı kiminle uğraşıyor Hülya Avşar'la uğraşıyor aradaki makas farkını siz hesaplayın' şeklinde konuştu.

AVŞAR'IN KİMLİĞİ, KILIÇDAROĞLU'NDAN DAHA ÜSTÜN

'Ben bunları Hülya Avşar'ı küçümsemek için söylemiyorum' diyen Savcı Sayan şu ifadeleri kullandı;
"Hülya Avşar'ın kadın ve sanatçı kimliğini Kılıçdaroğlu'nun siyasetçi liderlik kimliğinden üste tutarım. Aynı kulvarda değiller ülkemin sanatçısıdır sen bununla niye uğraşıyorsun? Putin'le, Obama'yla uğraşıyor rakibin sen niye Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin halk tarafından kabul görmüş sanatçısıyla kavga ediyorsun. Senin zaten ufkun dar, hareket alanın dar, sen Türkiye'yi yönetebilecek bir kabiliyetin olmadığını böyle kısır çekişmelerle ortaya koyuyorsun."

CHP'YE YAZIK EDİYORSUN

"Türkiye'ye yazık ediyorsun CHP'ye de yazık ediyorsun" diyen Savcı Sayan "Birileri seni orada tutmak için gazeteleriyle destek verebilir amaçlarına ulaşmak için CHP'yi kullanabilir. Ama CHP bu ülkeye lazım. CHP bu ülkenin temel taşlarından birisi. İktidar olmasa bile bir gün sıkıştıklarında bizim bir CHP'miz var diyen bir kitle var o kitleye de yazık ediyorlar." diye konuştu.

CEMAAT HALK PARTİSİ


CHP'nin cemaatle işbirliği yaptığını da öne süren Sayan"CHP'nin Cemaatle işbirliğini bir kenara bırakın; CHP artık 'Cemaat Halk Partisi' olmuştur." ifadelerini kullandı.

CHP KÜMESİ BİLE YÖNETEMEZ

CHP'de Kuran-ı Kerim'e hakaret edilse bir şey denmez, Atatürk'ün nutkuna söz söylense ortalık yıkılır. Birgül Ayman Güler'in 'Cemaatle işbirliği' sözü doğrudur. Adaylar için bile onlarla pazarlık ettiler. CHP, ülkeyi değil; bir kümesi bile yönetemez.

BEYAZ GAZETE