Aşkın Kanunu 8. Bölüm Sevdiye çatkapı Kadriye'lere gelir

TRT 1 ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Aşkın Kanunu 8. Bölümüyle 29 Aralık Pazartesi akşamı ekranlarda olacak. İşte Aşkın Kanunu 8. Bölüm fragmanı ve özeti...

Aşkın Kanunu 8. Bölüm Sevdiye çatkapı Kadriye'lere gelir
Aşkın Kanunu Dizisi 8. Bölüm özeti:

Yeni yılda yeniden aile olma dileğiyle… Önceki bölümde Çetin'le yumruk yumruğa kavga eden Başkomiser Vedat tayinini ister. Onur kurulu tarafından da suçsuz bulunan Çetin, sonunda rahat bir nefes alır. Nazlı Hasan'ı Kanada'ya uğurlamanın hüznünü yaşar.

Cemal'in gönlündeyse yepyeni bir aşk filizlenmeye başlar. Belma ve Kadriye yılbaşı kutlaması için yarışa girerler. Kadriye Metin'e yeni yılı dışarıda Sevdiye'yle kutlamasına izin vermeyince iş başa düşer; Sevdiye çatkapı Kadriye'lere gelir.

Kendisini gelin olarak Kadriye'ye kabul ettirmekte kararlıdır Sevdiye. İpek yaptığı yargısız infazdan dolayı suçluluk duymakta, kendini affettirmenin yollarını aramaktadır. Ne yazık ki Çetin'in evliliğe dair bir umudu kalmamıştır artık.

On beş senenin sonunda İpek ve Çetin yılbaşını ayrı ayrı mı geçirecektir? Aynı evi yirmi farklı aileye satan dolandırıcı müteahhit Cevat ve sevgilisi Yeliz, sahte pasaportlarla yurda giriş yapar. Kredi kartını kullanmasıyla birlikte yeri tespit edilen dolandırıcı, son anda duruma uyanıp ekibmizin elinden kaçar.

Mağdur ettiği ailelerden biri, yeni yıla evsiz barksız, çocuklar kucaklarında, sokaklarda dolanarak girer. Tüm birikimini sahtekara kaptıran aile babasının gururu incinmiştir. Acaba Cevat'tan intikamını polisten önce mi alacaktır?

Yapımını TMC'nin, yapımcılığını Erol Avcı'nın üstlendiği, senaryosunu Sema Ali Erol ve Gülden Çakır'ın yazdığı, yönetmenliğini ise Çağatay Tosun'un üstlendiği “Aşkın Kanunu”, heyecan dolu yeni bölümüyle, 22.30^da TRT 1 ekranlarında…