Savcı Sayan Kılıçdaroğlu'nu topa tuttu

CHP eski MYK Üyesi Savcı Sayan, Kemal Kılıçdaroğlu kızdıracak açıklamalarda bulundu.

Savcı Sayan Kılıçdaroğlu'nu topa tuttu
Kemal Kılıçdaroğlu'nun sanatçı Hülya Avşar'la girdiği polemiği değerlendiren Savcı Sayan, 'rakiplerin Obamay'la, Putin'le uğraşıyor sen Hülya Avşar'la kavga ediyorsun' dedi.

Savcı Sayan 'Bugün Türkiye'de, Türkiye Cumhurbaşkanı ve Başbakanı Putin'le Obama'yla, Avrupa Birliği'yle, batılı ülkelerle uğraşırken onlarla didişirken onlarla Türkiye'yi konuşurken, ana muhalefetin başındaki ve Başbakan adayı kiminle uğraşıyor Hülya Avşar'la uğraşıyor aradaki makas farkını siz hesaplayın' şeklinde konuştu.

'Ben bunları Hülya Avşar'ı küçümsemek için söylemiyorum' diyen Savcı Sayan 'Hülya Avşar'ın kadın ve sanatçı kimliğini Kılıçdaroğlu'nun siyasetçi liderlik kimliğinden üste tutarım. Aynı kulvarda değiller ülkemin sanatçısıdır sen bununla niye uğraşıyorsun? Putin'le, Obama'yla uğraşıyor rakibin sen niye Turkiye Cumhuriyeti Devleti'nin halk tarafından kabul görmüş sanatçısıyla kavga ediyorsun. Senin zaten ufkun dar, hareket alanın dar, sen Türkiye'yi yönetebilecek bir kabiliyetin olmadığını böyle kısır çekişmelerle ortaya koyuyorsun. Türkiye'ye yazık ediyorsun CHP'ye de yazık ediyorsun' ifadelerini kullanan Savcı Sayan sözlerini şöyle sürdürdü; birileri seni oarada tutmak için gazeteleriyle destek verebilir amaçlarına ulaşmak için CHP'yi kullanabilir. Ama CHP bu ülkeye lazım. CHP bu ülkenin temel taşlarından birisi. İktidar olmasa bile bir gün sıkıştıklarında bizim bir CHP'miz var diyen bir kitle var o kitleye de yazık ediyorlar.