Fethullah Gülen'in de kaseti var mı?

Kanal A ekranlarında Apolitik'te gündemi yorumlayan CHP Eski MYK Üyesi Savcı Sayan, paralel yapıyla ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu.

Fethullah Gülen'in de kaseti var mı?
Fethullah Gülen'in de kaseti var mı?
Sayan, dış güçlerin elinde cemaatle ilgili kasetlerin bulunduğu öne sürdü.

Sayan iddiasını şu sözler açıkladı;

CEMAATİN DE KASETLERİ VAR

Cemaatin elinde herkesin kaseti olabilir, ama bence cemaatin kaseti dış güçlerin elinde. Bence bu güçler cemaatin gizli odalarını ve kasetlerini çekti. Bu güçler, cemaatin kamuoyuna düştüğü zaman zor duruma düşürebilecek kasetlerini çektiler. Dolaylı yollardan edindiğim bilgilere göre, Türkiye'yi istenmeyen dış güçlerin elinde cemaate ait kasetler vardır. Cemaatin ileri gelenlerinin kasetleri var.

GÜLEN'İN DE KASETİ VAR MI?


Sunucu Mehmet Toprak'ın "Fethullah Gülen'in de kaseti var mı?" sorusuna "İsim vermek istemiyorum" diyen Savcı Sayan şu sözleri söyledi:
Türkiye'deki siyasetçilerin ve önemli işadamlarının kasetleri cemaatin elindeyse, cemaatin üst kademesinin kasetleri de dış güçlerin elinde. Dış güçler de bu kasetlerle cemaati korkutarak Türkiye'ye karşı kullanıyorlar. Bu kasetler MOSSAD'ın, Amerika'nın ve İngilizlerin elinde. Cemaatin mahremini, gizli görüntülerini, yardım toplama süreçlerini gösteren önemli dinlemeler ve kasetler vardır.

BEYAZ GAZETE