Latif Erdoğan: Gülen'e sormadan tuvalete bile gidemezler

Bir dönem Fethullah Gülen'in en yakınında bulunmuş, daha sonra Cemaat'ten ayrılmış olan Latif Erdoğan Beyaz Tv'de dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Latif Erdoğan: Gülen'e sormadan tuvalete bile gidemezler
Latif Erdoğan: Gülen'e sormadan tuvalete bile gidemezler
Dinamit'e konuk olan Latif Erdoğan'Ekrem Dumanlı ve Ekrem Dumanlı, Gülen'in haberi olmadan tuvalete bile gidemezler. Zaman Gazetesi'nin manşetlerini Fethullah Gülen belirliyor.'dedi.

Ekrem Dumanlı ve Hidayet Karaca'nın ifadelerin sırasında 'Gülen'i tanıtız ama ondan talimat almadık' şeklindeki sözleri sorulunca, Latif Erdoğan şu ifadeleri kullandı;

ONA SORMADAN TUVALETE BİLE GİDEMEZLER
Ekrem Dumanlı ve Hidayet Karaca, Gülen'e sormadan tuvalete bile gidemez. Böyle saçmalıklara gerek yok.

ZAMAN'IN MANŞETLERİNİ GÜLEN BELİRLİYOR
Zaman Gazetesi'nin Gülen'le irtibatını konuşmaya gerek yok, kendisi yüzlerce gazetecinin önünde de deklare etti bunu. Bir gün Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı'nın başkanıyken 17 tane ünlü gazeteciyi Gülen'in yanına getirdim. Sohbet ediyoruz... O arada yardımcısı Cevdet bir faks getirdi. Gülen kendisini dinleyen arkadaşlara 'Zaman gazetesinin manşetini işaretlemem lazım da' dedi. Herkesin içinde söyledi. Hatta oradaki gazeteciler kıpkırmızı oldular. Ben 'Gülen'i tanımam, ondan talimat almam' demek onlar lüzumsuz şeyler.


EKREM DUMANLI PARALEL PARTİNİN BAŞINA GETİRİLECEK

Ekrem Dumanlı bu pozisyonlarda ciddi bir puan kaydederse, Ekrem Dumanlı partinin başına getirecekler. İdris Naim Şahin ve İdris Bal yanında boşuna durmadılar. Resme iyi bakmak lazım.

CEMAAT FERTLERİ SOKAĞA ALITIRILIYOR
Büyük bir kaos meydana getirilmek isteniyor, cemaat fertleri sokağa alıştırılıyor. Sokak provası yok bunların. Bundan sonraki sokak çalışmalarında ve çatışmalarında bir ön prova bunlar. Eğer başarılı olacaklarına kanaat getirirlerse sokakta şiddete yönelirler.


BEYAZ GAZETE