Ereğli’de Yol Sevinci

Konya’nın Ereğli ilçesinde, ana yola bağlantı için yapılan yolun sevincini yaşayan mahalle sakinleri belediye başkanını kurban keserek karşıladı.

Ereğli’de Yol Sevinci

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi yeni yasa ile mahalle statüsü kazanan Aşıklar Köyünün yıllardır süren yol sorununu çözüme kavuşturdu.

Aşıklar Mahallesi Muhtarı Adil Çelik yaklaşık 5 kilometrelik bir yol güzergahını açıp, stabilize çalışmasını yapan ve Konya-Adana Karayoluna mahallenin yolunu bağlayan Ereğli Belediyesine teşekkür etti.

Aşıklar Mahallesinin daha güzel hizmetler alacağını söyleyen Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise, “Öncelikle sizlerin samimi duygularına teşekkür ediyorum. Sıcak bir karşılama yaptınız. Mahalle muhtarımızın talebi üzerine ekiplerimiz bu yolda bir çalışma başlattı ve mahalle yolunu Konya-Adana Karayoluna bağladık. Allahın izniyle önümüzdeki süreçte asfalt ile kaplayarak daha güzel bir hizmete imza atmış oluruz” dedi.

Okunan dua ve kesilen kurbanın ardından mahalle konağında vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Özgüven’e, mahallenin girişindeki köprünün genişletilmesi, hırsızlık olaylarına karşı kamera sistemi ve anons sisteminin yapılması istekleri aktarıldı.

Özgüven, sorunları kısa sürede çözüme kavuşturmak için çalışacaklarını söyledi.

Kaynak: İHA