MHP lideri Bahçeli grup toplantısında konuştu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Başbakan Davutoğlu, her fırsat ve zeminde doğan görünümlü şahin gibi ses çıkartmaktadır." dedi.

MHP lideri Bahçeli grup toplantısında konuştu
MHP lideri Bahçeli grup toplantısında konuştu
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kadın erkek eşitliği konusundaki açıklamalarına tepki gösteren MHP Lideri, ''Devletin en tepesinde cinsiyetçi körlüğe kapılmış birisinin bulunması milletimiz adına ilave külfet ve talihsizliktir'' dedi.

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkan satır başları şöyle:

3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ
''Engelli kardeşlerimize sunulan katkılar insani bir sorumluluktur. Engellilerin önündeki tüm engelleri kaldıracağız. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle hepsine saygılarımı sunuyorum.

KADIN-ERKEK EŞİTLİĞİ TARTIŞMASI

Türk kadını hiçbir zaman geri planda olmamıştır. Cumhurbaşkanı Erdoğan 24 Kasım günü hem de kadınların yüzüne baka baka kadın ile erkeği eşit konuma geitremezsiniz o fıtrata terstir demiştir.

'BİZİ ÜZEN HUSUS İSE...'
Bizi üzen bir başka husus ise bu sözlerin sarf edildiği salonda hazır bulunan hanımefendilerin Erdoğan'ın yakışıksız ve ucube yorumlarını alkışlamalarıdır.

'CİNSİYETÇİ KÖRLÜĞE KAPILMIŞ'
Devletin en tepesinde cinsiyetçi körlüğe kapılmış birisinin bulunması milletimiz adına ilave külfet ve talihsizliktir. Kadın erkek eşitliğini fıtrata ters bulan Erdoğan sanıyorum 17-25 soygununu fıtrata ve fıtratına tam olarak uygun bulmuştur.

'DOĞAN GÖRÜNÜMLÜ ŞAHİN GİBİ'
Başbakan Davutoğlu, her fırsat ve zeminde doğan görünümlü şahin gibi ses çıkartmaktadır. Kendisinin ses tonu apçık bir özenti, vücud dili bildik bir kopyadır. Davutoğlu miras yediler gibi konşmakta ekenomide bahar havası estirmekte klişe ifadeleri milletmize yedirmeye çalışmaktadır.