Manavgat Belediye Meclisi Toplandı

Manavgat Belediye Meclisi aralık ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıda, 21 Kasım'da kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Hukuk İşleri Müdürü İbrahim Acar anıldı. Acar'ın oturduğu masaya fotoğrafı konuldu.
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yaptığı konuşmada, İbrahim Acar'ın değerli ve tecrübeli bir hukukçu olduğunu ifade etti.

Bilmedikleri birçok konuda, Acar'ın kendilerine yardımcı olduğunu anlatan Sözen, "Mevzuatı çok iyi bildiği için sadece bizim için Türkiye'nin birçok yerinde belediyelere de yardımcı oldu, yol gösterdi" dedi.

Başkan Sözen, İbrahim Acar'ın ailesine sahip çıkacaklarını bildirdi.
AK Parti Grup Sözcüsü Ömer Şahin, Acar ile aynı mahallede oturduklarını anlattı. Şahin, "O, çok iyi bir dosttur" diye konuştu.

MHP Grup Sözcüsü Selçuk Senirli ise Manavgat Belediyesi olarak kayıplarının büyük olduğunu dile getirdi.
Manavgat Belediye Meclisi Üyesi Hasan Çetin, yapılacak bir tesise İbrahim Acar'ın isminin verilmesini önerdi. Bu öneri ile Fen İşleri Müdürlüğü başta olmak üzere, çeşitli birimlerde bulunan ve harcanmayan 35 milyon 478 bin liralık ödeneğin Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Sağlık Müdürlüğü, Veterinerlik ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü'ne aktarılması, oy birliğiyle kabul edildi.
Ticari yerlerden alınan Çevre Temizlik Vergisi grup tarifeleri, katı atık toplama, taşıma ve bertaraf ücret tarifelerinin Bakanlar Kurulu kararına uygun tespit edilmesinin karar bağlandığı toplantıda ayrıca, Manavgat Huzurevi konaklama fiyatları da belirlendi.
Manavgat Belediyesi Huzur Evi'nde A tipi tek kişilik odada yatak ücreti aylık 500, çift kişilik odada yatak ücreti 300 lira olarak tespit edildi.
Toplantıda çeşitli maddeler de komisyonlara havale edildi.
Kaynak: AA