Kiraz Mevsimi'nden Büyük Sürpriz! Aydilge&Serkan Çayoğlu'ndan Haberin Yok Düeti

Kiraz Mevsimi'nin bu haftaki bölümünde hayranları için büyük bir sürpriz var! Kiraz Mevsimi'nin müziklerini yapan Aydilge ile sevilen başrol oyuncusu Serkan Çayoğlu düet yapacaklar. İşte bu haftaki Kiraz Mevsimi'nden birkaç ipucu...

Kiraz Mevsimi'nden Büyük Sürpriz! Aydilge&Serkan Çayoğlu'ndan Haberin Yok Düeti

Fox ekranlarının hiç şüphesiz en çok sevilen gençlik dizisi Kiraz Mevsimi bu hafta birçok sürprizle birlikte geliyor. Fakat Kiraz Mevsimi'nin yapacağı sürprizlerden birisi hayranları arasında çok ses getirecek gibi görünüyor. Bu sürpriz en çokta Kiraz Mevsimi'nde başrol oyuncusu olan Serkan Çayoğlu'nun hayranlarını ilgilendiriyor. Çünkü Ayaz karakteri bu haftaki yeni bölümde şarkı söyleyecek. Evet yanlış okumadınız. Kiraz Mevsimi dizisine şarkıları ile ilham veren Aydilge ve Serkan Çayoğlu 'Haberin Yok' adlı şarkıyı birlikte seslendirecekler.

Kiraz Mevsimi, günümüzde ilgi ile takip edilmeye devam eden nadir diziler arasında yer alıyor. Bunun nedeni senaryonun seyirciyi yakalaması ve oyuncuların dizi içindeki samimiyeti ve kendilerini gün geçtikçe daha da geliştirmiş olmaları. Serkan Çayoğlu'da bunu kanıtlarcasına bu haftaki yeni bölümde mikrofonu eline alacak ve Aydilge ile yapacağı düet ile seyircilere eğlenceli dakikalar yaşatacak. 

Aydilge'nin haberin Yok Şarkısı


Peki Kiraz Mevsimi'nin Bu Haftaki Bölümünde Neler Olacak ?
Öykü'nün hayatına girecek davetsiz misafir Öykü'nün hayatını nasıl etkileyecek? Ayaz geçmişinde yaşadığı acıyı Öykü'nün önüne koyarak Öykü'nün gerçeklerle yüzleşmesini başarabilecek mi? Burcu bir yandan kendi ayakları üstünde duracağı yeni hayatıyla savaşırken bir yandan da arkadaşı Öykü'ye destek olmaya çalışır. Kurduğu bu yeni hayatta İlker ve Sibel Burcu'ya destek olacaktır.Şeyma ve ailesi arasında kalan Mete, babasının tepkisi karşısında şaşkın ve umutsuzdur.

Mete'nin kararı ne olacak? Olcay, Öykü'nün şirkette yükselişini herkesin ona olan sevgisini kıskanır ve Şeyma'yı Öykü'ye karşı kullanmak ister.Öykü yıllar sonra karşılaştığı davetsiz misafire, kardeşi Cem'in duygusallığına yenilerek daha fazla karşı koyamayacaktır. Öykü ve Ayaz arasındaki ilişkinin arkadaşlıktan öte olduğuna inanan Burcu, Öykü'nün son hamlesiyle büsbütün şaşıracak. Ayaz, bu beklenmedik durum karşısında nasıl bir tepki verecek?

Kiraz Mevsimi 1. sezon 24. bölüm ile 20 Aralık 2014 Cumartesi akşamı foz ekranlarında olacak....