'Eşime şiddet uyguladım' sözleri üzerine stüdyodan kovuldu

Hayat Sevince Güzel adlı izdivaç programının bugünkü bölümüne 'Eşime şiddet uyguladım' sözleri üzerine stüdyodan kovulan damat adayı damgasını vurdu.

'Eşime şiddet uyguladım' sözleri üzerine stüdyodan kovuldu
'Eşime şiddet uyguladım' sözleri üzerine stüdyodan kovuldu
Star TV'de Sinem Yıldız'ın sunduğu Hayat Sevince Güzel adlı izdivaç programının bugünkü bölümüne 'Eşime şiddet uyguladım' sözleri üzerine stüdyodan kovulan damat adayı damgasını vurdu.

Ayşe Hanım'a talip olarak gelen Kenan Bey'e Sinem Yıldız, '23 yıllık evliliğiniz neden bitti? Bu çok önemli' diye sordu.

Kenan Bey de, 'Son zamanlarda biraz şiddet uyguladım. Ama iyi niyetli uyguladım' yanıtını verince Sinem Yıldız ve stüdyodakiler şok oldu.

Ayşe Hanım, 'Yemin ederim bunu anladım' diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Damat adayı, Sinem Yıldız'dan ve stüdyodakilerden tepki gördü.

Sinirlerine hakim olamayan Sinem Yıldız, 'Şiddetin iyi niyetlisi kötü niyetlisi olmaz. Şiddet şiddettir. Bir de izdivaç programına gelip talip oluyorsunuz. Eğer karınıza şiddet uyguladıysanız gelmeyin buraya' diye çıkıştı.

Yıldız, 'Sizi hemen dışarı almak istiyorum' diyerek damat adayını stüdyodan kovdu.

Gelin adayı Yıldız'a sarılıp ağlamaya devam etti, yayın kesildi.

'NASIL BİR TERBİYESİZLİK'

Yıldız tekrar yayına girince, 'Böyle bir şey olabilir mi? Nasıl bir terbiyesizlik. Biz burada kimsenin başını yakmak için yokuz. Biz burada kanayan yaraları sarıp, insanlara doğru evlilik yaptırmak için varız' şeklinde konuştu. BEYAZ GAZETE