Ereğli’nin Bir Mahallenin 25 Yıllık Asfalt Özlemi Bitti

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi tarafından Aziziye Mahallesine 25 yıl aradan sonra yaklaşık 3 kilometrelik asfalt döküldü.

Ereğli’nin Bir Mahallenin 25 Yıllık Asfalt Özlemi Bitti

Mahallenin 25 yıllık asfalt özleme son veren Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i mahallelerine davet eden Aziziye Mahallesi sakinleri Özgüven’i soğuk havaya rağmen coşkulu ve sıcak bir ortamda kurban keserek karşıladı.

Aziziye halkının içi dışı bir insanlar olduğunu vurgulayan Başkan Özgüven, sıcak, samimi ve coşkulu karşılama için vatandaşlara teşekkür etti. Güzel bir hizmetin yapıldığını ve gerisini de geleceğini ifade eden Başkan Özgüven, “Büyükşehir Yasası ile hizmetin gelmesinde bazı sıkıntılar ve gecikmeler yaşandı. Artık bu tür sıkıntılar yaşanmayacak. Tabiri caizse arabayı asfaltta çıkardık. Hükümet, Büyükşehir ve Ereğli Belediyesi olarak hizmet üreteceğiz. Aziziyenin en büyük sorunlarının başında asfalt geliyordu. Bu soruna şimdilik neşteri vurduk. Yaklaşık 1.5 milyon TL’lik bir hizmeti Aziziyeye getirdik. Bahardan sonra iç yollar ve su çalışmamız olacak. Aziziye hizmete doyacak. Bu hizmetin getirilmesinde başta Konya Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Tahir Akyürek olmak üzere Fen İşleri Müdürlüğü ve Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüze ve çalışan ekibimize teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Özgüven daha sonra belediye asfalt ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceledi.
Kaynak: İHA