Banu Alkan siyasete giriyor

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Banu Alkan siyesete girip Kültür ve Turizm Bakanı olacağını söyledi.

Banu Alkan siyasete giriyor
Banu Alkan siyasete giriyor
Ünlü oyuncu ve şarkıcı Banu Alkan Beyaz TV'de yayınlanan Uyan Türkiyem adlı programa konuk oldu.

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÇOK YAKIŞIKLI

Kendine has üslubuyla dikkat çeken açıklamalarda bulunan Banu Alkan Türkiye'deki en yakışıklı siyasetçi olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı bulduğunu söyledi. Tayyip Erdoğan'ın müthiş bir karizması olduğunu söyleyen Banu Alkan o karizmayla birlikte vücut dilini muhteşem kullanıyor' dedi.

Banu Alkan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu içinse 'Kemal Kılıçdaroğlu da benim ölçülerime göre yakışıklı bir erkek. Bana Türkiye'de en yakışıklı erkek kim? derseniz ben hala bu yaşında bile Rahmi Koç derim' dedi.

KILIÇDAROĞLU'NUN HIRSI MANTIĞININ ÖNÜNE GEÇİYOR

Kemal Kılıçdaroğlu'nun sanatçı Hülya Avşar'la girdiği polemikle ilgili de açıklamalarda bulunan Banu Alkan 'Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir sanatçıyla polemiğe girmesi onun açısından bir talihsizlik oldu. Çünkü demokrasiyi bu kadar savunan bir genel başkan herkese saygı duymalı herkes fikrini söyleyebilir. Kemal Kılıçdaroğlu'nun sanki rahmetli Ecevit gibi hırsı mantığının önüne geçiyor bence yapmasın bunu' dedi.

BAKAN OLACAĞIM


Politikaya atılıcağını da söyleyen Banu Alkan 'Kesin olarak söylüyorum bu ülkede Kültür ve Turizm Bakanı olacağım' dedi.

OKAN BAYÜLGEN'LE AŞK YAŞAMADIĞIM İÇİN PİŞMANIM

Televizyoncu ve oyuncu Okan Bayülgen'in kendisine çok büyük bir hayranlığı olduğunu söyleyen Banu Alkan 'Okan çok zeki bir erkek, ben zeki adam severim Okan Bayülgen'le aşk yaşamadığım için üzülüyorum' dedi.