Vali Deniz, Posof'ta İncelemelerde Bulundu

Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Posof İlçesi’nde çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Vali Deniz, Posof'ta İncelemelerde Bulundu

Posof İlçesi’ne giden Vali Deniz, Kaymakamlık binası önünde Kaymakam Ufuk Özen Alibeyoğlu, Belediye Başkanı Cahit Ulgar, kurum müdürleri ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Kaymakamlık makamına geçen Vali Deniz, son kararname ile ilçe kaymakamı olarak atanan Ufuk Özen Alibeyoğlu’na yeni görevi dolayısıyla hayırlı olsun dileklerini iletti.

Beraberindekilerle birlikte bir süre Kaymakamlık makamında sohbet eden Vali Deniz, daha sonra Cumhuriyet Başsavcısı Recai Bilgin ile birlikte İlçe Cumhuriyet Savcılığını ziyaret ederek, görev yapan hakim ve savcılarla görüştü. Buradaki ziyaretinin ardından Posof Çok Programlı Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Vali Deniz, girdiği dersliklerde öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilerden daha fazla ders çalışmalarını ve başarılı öğrenciler olmalarını isteyen Vali Deniz, okul ziyaretinin ardından karma öğrenci yurdunda öğrencilerle birlikte yemek yedi. Vali Deniz, inşaat çalışmaları devam eden İmam Hatip Lisesi ve pansiyonlarda da denetlemelerde bulundu.

İlçe Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Amirliği ve Sağlık Ocağını da ziyaret eden Vali Deniz, daha sonra Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından verilen hibe desteklemeleri sonucu kurulan konaklama oteli inşaatında incelemelerde bulundu.

İlçe merkezinde görüştüğü vatandaşlarla da bir süre sohbet eden Vali Deniz, ilçeden ayrıldı.
Kaynak: İHA