Albaraka, İnovasyon Projesi Big Bang İle İnovalig'de Dereceye Girdi

Albaraka, inovasyon projesi Big Bang ile İnovaLİG'de "İnovasyon Organizasyon ve Kültürü" kategorisinde beşinci oldu.

Albaraka'dan yapılan açıklamaya göre banka, kurum içinde inovasyon iklimi oluşturmak amacıyla uygulamaya aldığı Big Bang Projesi ile Türkiye genelinde 460 şirketin katıldığı inovasyon geliştirme programı İnovaLİG'de "İnovasyon Organizasyon ve Kültürü" kategorisinde beşinci olarak üstün başarı sertifikası almaya hak kazandı.
Big Bang projesi, inovasyonu etkin kılan yenilikçi fikirlerin geliştirilmesini teşvik ediyor. Proje, her kademeden ve her birimden Albaraka çalışanının kullanımı için tasarlanmış, fikirlerin hızlı bir şekilde inovasyona dönüşmesini destekleyen bir fikir paylaşım platformu olarak tanımlanıyor.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Albaraka Genel Müdürü Fahrettin Yahşi, Big Bang projesinin yeni fikirleri değer yaratan çıktılara dönüştürme konusunda büyük önem taşıdığını vurguladı. Yahşi, şunları kaydetti:
"İnovasyon, şirket kültürümüzün önemli bir parçası. İnsan kaynaklarından ürünlere, teknoloji kullanımından sürdürülebilirliğe kadar çok çeşitli konularda geliştirme ve iyileştirme çalışmaları gerçekleştirmekteyiz. Müşterilerimizin her alanda en iyisine layık olduğu bilinciyle inovasyona yaptığımız bu yatırım sonucu, önümüzdeki aylarda Albaraka'nın yenilikçi yüzü hem hizmet düzeyinde hem yeni ürünlerimizde çok daha yakından apaçık görülecektir."
Kaynak: AA