İvrindi İlçe Müdürü Dursun Okur Göreve Başladı

Balıkesir’in İvrindi ilçesinde, Murat Balcı’ nın 6 Eylül ilçesine atanmasıyla boşalan Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğüne Dursun Okur atandı.

İvrindi İlçe Müdürü Dursun Okur Göreve Başladı
Burhaniye’den İvrindi’ye atanan 50 yaşındaki Okur, görevine başlarken, ekip arkadaşlarıyla birlikte çiftçilerin gelirinin artırılması için çalışacaklarını söyledi.


Burhaniye de, yaklaşık 3,5 yıldan bu yana başarılı çalışmalara imza atan 5 çocuk babası Dursun Okur, İvrindi’deki yeni görevine başladı.

İlk işinin ilçedeki kırsal mahalleleri tanımak olacağını anlatan Okur, çiftçinin gelirinin artırılması için çalışacaklarını söyledi.

Valinin, İl Tarım Müdürünün ve İlçe Kaymakamının talimatları doğrultusunda yeni projeler hazırlayacaklarını anlatan Dursun Okur” İlçemize bağlı 68 adet kırsal mahallemiz var. İlçemizde 100 bin dolayında büyük ve küçükbaş hayvan varlığı vardır. Ayrıca, değişik mahallelerde 7 adet gölet bulunmaktadır. Sulu tarımı artırmak ve alternatif ürünler geliştirmek için çalışacağız. Bunun için ekip arkadaşlarımızla beraber, tüm mahalleleri geziyoruz..İlçedeki tüm sivil toplum örgütleriyle işbirliği yapacağız. Ekip arkadaşlarımızla birlikte güzel işler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

Kaynak: İHA