İkinci Üçüzlerden Biri Üzdü

Seydişehir ilçesinde yaşayan ve evliliklerinin üçüncü yılında ikinci kez üçüz bebekleri dünyaya gelen aile, buruk sevinç yaşadı. Erken doğum nedeniyle bir süre kuvözde kalan üçüz kızlardan biri rahatsızlanarak hayatını kaybetti.

Cumali ve Hacer Karakılçık çifti, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 1 ay kuvözde tedavi gören diğer bebeklerini alarak Seydişehir'e döndü. Sağlıklı bir şekilde hastaneden çıkardıkları iki kız bebeleriyle artık büyük bir aile olduklarını ifade eden 39 yaşındaki baba Cumali Karakılçık, onlara gözleri gibi bakacaklarını söyledi.

Emine Gizem, Zuhal ve Ayşe Gözde ismini verdikleri bebeklerinin yaklaşık 1 ay önce dünyaya geldiğini ve erken doğum nedeniyle de kuvöze alındığını belirten Karakılçık, kucaklarına alıp sevebilmek için bir süre tedavi olmalarını beklediklerini anlattı.
Tam taburcu olacaklarını bekledikleri günlerde Emine Gizem'in yaşamını yitirdiğini dile getiren Karakılçık, yaşanan sıkıntılara rağmen iki bebeğini kucağına alıp sevebilmenin mutluluğunu yaşadığını aktardı.
"Allah olmayanlara da nasip etsin" diyen Karakılçık, şunları kaydetti:
"İkinci kez üçüz bebek babası olacaktım. Bu duyguyu doyasıya yaşayamadım. Ama bugün de bizim için önemli bir gün. Diğer bebeklerimi kucağıma alabildim. Buruk bir mutluluk yaşıyoruz. Üçüz bebek sahibi olduk diye sevindik. Fakat aniden birini kaybettik. Şu anda evde 5 çocuğumuzla yeniden bir araya gelmenin, bebeklerimizi kucağımıza almanın sevincini yaşıyoruz."
Anne Hacer Karakılçık da Zühal ve Ayşe Gözde'nin durumlarının iyi olduğunu belirterek, "Sevimli üçüzler sağlıklıydı, nasıl olduğunu anlayamadık, Emine Gizem'i kaybettik. Çok üzüldük. İki ay sonra hep beraber evimizde buluştuk, mutluyuz fakat içimiz buruk. Hastanemize ve doktorlarımıza teşekkür ediyoruz. Sağ olsun Kaymakam bey de yardımcı oluyor" diye konuştu.

Evliliklerinin ikinci yılında Hakan, Hamit ve Havva ismini verdikleri çocuklarını dünyaya getiren anne Hacer Karakılçık ve eşi, hamileliğinin dördüncü ayında gittikleri doktorda üçüz bebekleri olacağı haberini almışlardı.
Kaynak: AA