Aydın'dan Kısa Kısa

Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki görevinden Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Gürhan Aytekin, yeni görevine başladı.

Didim'e atandığı için mutlu olduğunu belirten Aytekin, "Didim'deki vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için emniyet teşkilatı olarak fedakarca hizmetlerimize devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın, her konuda yanlarında olduğumuzu bilmelerini isterim" dedi.

Didim'de görev yapan emniyet teşkilatına, yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür eden Aytekin, Didim'in daha huzurlu bir yerleşim yeri olması için vatandaşların katkılarını beklediğini ifade etti.

- Halk ekmeğine ilgi yoğun
Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı "halk ekmek" üretiminin vatandaştan yoğun ilgi gördüğü bildirildi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, 50 kuruşa satılan 250 gramlık halk ekmeğin, 30 bin satış rakamını aştığı belirtildi.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Ekmeğimiz son derece hijyenik ve sağlıklı. Vatandaşlarımızın talebi de her geçen gün artıyor. Halk Ekmek üretim kapasitemizi büyütüp, satış noktalarımızı İl genelinde yaygın hale getireceğiz" dedi.

- Şehir Hastanesi'nin projesi tamamlandı
Aydın İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Kasım Çetin, 800 yataklı şehir hastanesinin proje çalışmalarının tamamlandığını ve onaylanmak üzere Sağlık Bakanlığı'na gönderildiği bildirdi.
Projeyi gerçekleştirecek olan Japon firma yetkilileri ile projenin uygulanacağı Şevketiye Mahallesi'nde incelemelerde bulunan Çetin, "Halkımızın ihtiyaçlarına cevap verebilecek, çağımızın gerektirdiği tüm donanımlara sahip modern bir hastaneyi yapmak istiyoruz" dedi.

Aydın'da sağlık alanında ciddi yatırımların yapıldığını, önümüzdeki yılın ilk aylarında Kuşadası ve Kuyucak hastanelerinin tamamlanarak hizmete açılacağını kaydeden Çetin, devlet hastanelerine ait ek hizmet binalarının da yapımının devam ettiğini ifade etti.


Kaynak: AA