Ak Parti Bursa İl Başkanı Torun Açıklaması

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, "Biz çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz. Halkımız kendisine hizmet edenleri görüyor. Gücümüzü birlik ve beraberliğimizden alıyoruz" dedi.

Torun, Mustafakemalpaşa İlçe Teşkilatını ziyaretinde, siyasetin zor bir meslek olduğunu ve fedakarlık gerektirdiğini, bu fedakarlığı da ülke için yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Türkiye'nin geçmiş 80-90 yılında verilen kayıplar son 12 yılda telafi edildiğini belirten Totun, "Bunların hepsi AK Parti sevdalılarının fedakarlıkları ile oluyor. Türkiye'nin büyük hedefleri var. Aynı zamanda dünyadaki mazlum milletlerin de gözü ülkemizin üzerinde. Mazlum halkların bizden büyük beklentileri var. Ülkemiz ve bizden medet uman tüm halklar için durmadan çalışmaya devam etmeliyiz" diye konuştu.

Mustafakemalpaşa'da gerçekleştirilen ilçe kongresinin ardından iyi bir kadro oluşturulduğunu dile getiren Torun, şunları kaydetti:
"Bu çok önemli çünkü genel seçimlere az bir süre kaldı. Milletimiz, AK Parti'ye hizmetlerini gördüğü için destek oluyor. Biz çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz. Halkımız kendisine hizmet edenleri görüyor. Gücümüzü birlik ve beraberliğimizden alıyoruz. Bu birlikteliğimiz sürdüğü ve kamuoyuna yansıdığı sürece halkımızın bize olan desteği sürecektir. Bunun yanında yaptığınız hizmetler de başarılarımızı taçlandırıyor. Hepimiz milletimize daha iyi hizmet etmek için çalışıyoruz. İnşallah bunu da uyum için yapmaya devam edeceğiz. Bizim hedefimiz her zaman daha iyisini yapmak, gerisi milletimizin takdirine kalıyor."
Ziyarette. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve il yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.
Kaynak: AA