Tokat Attığı Kişiyi Öldürdüğü İddia Edilen Şahıs Tutuklandı

Samsun'da tokat attığı kişinin ölümüne sebep olduğu iddia edilen genç, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Tokat Attığı Kişiyi Öldürdüğü İddia Edilen Şahıs Tutuklandı

Olay, İlkadım ilçesi Cedit Mahallesi Çimenli Caddesi ile Bor Sokağı'nın kesiştiği yerde dün sabaha karşı meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gemilerde çalıştığı öğrenilen ve İstanbul'dan Samsun'daki ailesinin yanına izne gelen 2 çocuk babası Namık Yüksel (48), arkadaşları ile birlikte Fuariçi'nde bulunan bir gazinoya giderek burada birlikte içki içip eğlendi. Arkadaşı ile birlikte taksi tutup evine gitmek isteyen Namık Yüksel'in içinde bulunduğu taksiye gazino çalışanı 34 yaşındaki M.K. de bindi. Namık Yüksel'in evinin yanına gelindiği bir sırada taksi ücreti yüzünden tartışma çıktığı iddia edildi. Bu sırada taksiden inen Namık Yüksel ile gazino çalışanı M.K. arasında tartışma çıktı. M.K.'nin tokat attığı Namık Yüksel, sokak ortasında yere düştü. Kanlar içinde kalan ve dişleri kırılan Namık Yüksel'i gören arkadaşları durumu polise ve 112 Acil Yardım ekiplerine haber verdiler. Ambulansla hastaneye kaldırılan Namık Yüksel'in öldüğü tespit edildi. Boyun kırığı ve beyin kanaması sonucu hayatını kaybettiği belirtilen Namık Yüksel'in ölümüyle ilgili M.K., polis tarafından gözaltına alındı. Görgü şehitleri de polise verdikleri ifadede M.K.'nin Namık Yüksel'e tokat attığını söylediler.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu'nda sorgusu tamamlanan M.K., bu sabah "kasten adam öldürmek" suçundan Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren M.K., tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.
Kaynak: İHA