Mkü Rektörü Prof. Dr. Kaya'ya Ziyaret

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, beraberinde belediye başkan yardımcıları ve meclis üyelerinin bulunduğu bir heyetle Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Kimyeci, ziyarette yaptığı konuşmada, üniversitenin Hatay'ın tanıtımına, sahip olduğu özellikleri öne çıkaracak çalışmalara büyük katkı sağladığını ve ev sahipliği yaptığını kaydetti.

Mustafa Kemal Üniversitesi'nin Hatay'ın marka olmasında katkı ve desteklerini esirgemeyeceğini ifade eden Kimyeci, şöyle devam etti:
''Üniversitenizin yerel yönetimlerle yapacağı güzel faaliyetlerle, Antakyamızı daha da güzelleştireceğine olan inanıyorum. Bizler de Antakya Belediyesi olarak tüm faaliyetlerde üzerimize düşen görevleri yapmaktan mutluluk duyacağız.''
MKÜ Rektörü Prof. Dr. Kaya da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şehri geliştirmek ve güzelleştirmek için üniversite olarak üzerilerine düşeni yapmaya her zaman hazır olduklarını belirtti.

Üniversitelerin bulunduğu şehirle bütünleşmediği sürece üniversite olamayacağının altını çizen Kaya, tüm kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte hareket ederek şehir için gerekeni yapacaklarını kaydetti.

Kaya, rektör adaylığı sürecinde Başkan Kimyeci'nin önemli desteklerini aldığını, bundan sonraki süreçte de Antakya Belediyesi'nin desteklerinin kendileri için önemli olduğunu sözlerine ekledi.
Kaynak: AA