Ham Çökelek fırsattan istifade yine şovunu yaptı...

Gözaltına alınan paralel yapının elemanlarına destek vermek için Emniyet'in önüne gelen Atilla Taş, fırsattan istifade yine şovunu yaptı.

Ham Çökelek fırsattan istifade yine şovunu yaptı...
Ham Çökelek fırsattan istifade yine şovunu yaptı...
Mahkeme 31 kişi için "Devletin egemenliğini ele geçirmek amacıyla baskı, tehdit ve yıldırma kullanarak örgütsel yapı korumak" suçuyla gözaltı kararı aldı. Böylelikle paralel Yapı'ya ilk ciddi operasyon dün 13 kentte sabaha karşı yapıldı Cemaatin görsel medyasının başındaki Hidayet Karaca ve yazılı basının bir numarası Ekrem Dumanlı'nın da aralarında olduğu 27 kişi gözaltına alındı. Dosyada Fethullah Gülen'in 'bir numaralı sanık' olduğu iddia edildi.

OPERASYON HAM ÇÖKELEK'E YARADI...
Sözde medya mensuplarına destek vermek için geldiğini anlatan Taş, saray yaptıranların Türkiye'nin itibarını zedelediğini söyledi. Taş, sözlerine şöyle devam etti: "Ben bir vatandaş olarak demokratik hakkımı kullanmak için buraya geldim. Şimdi bana diyecekler ki 'bu adam kim konuşuyor?' Bu adam bir ham çökelek, şarkıcı,her neyse. Ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak konuşuyorum. Bu antidemokratik uygulamalar. Biz sesimizi kıstıkça daha çok tepemize vuracaklar. Ama bu sesi de kısamayacaklar." dedi.