Bu Tarz Benim Eleme Gecesinde Kim Elendi? Arife mi Maria mı?

Bu Tarz Benim yarışmasının yeni sezonuna veda eden isim Arife Deniz oldu.

Bu Tarz Benim Eleme Gecesinde Kim Elendi? Arife mi Maria mı?
Bu Tarz Benim Eleme Gecesinde Kim Elendi? Arife mi Maria mı?
Bu Tarz Benim Kim Elendi-Bu Tarz Benim Kim Gitti-Bu Tarz Benim Eleme Gecesi Arif Deniz Elendi İzle.. Bu Tarz Benim elem gecesi ile ekranlara geldi. Bu Tarz Benim'de eleme heyecanı yaşandı. Bu Tarz Benim'de bu hafta son ikiye Arife ve Maria kaldı. Bu Tarz Benim jürisi Arife'nin gitmesine karar verdi. Bu Tarz Benim'den elenen Arife yeni sezonda yarışmacı olmaya veda etti. İşte Bu Tarz Benim'in eleme gecesinde yaşananlar…

BU TARZ BENİM'İN JÜRİ KONUĞU HAKAN PEKER

Bu Tarz Benim Kim Elendi 14 Aralık Eleme Gecesi İzle / Show TV ekranlarında hafta içi her gün ve cumartesi akşamları yayınlanan Öykü Serter'in sunuculuğunu yaptığı jüri koltuğunda Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve İvana Sert'in oturduğu Bu Tarz Benim haftanın finali eleme gecesiyle izleyenlerinin karşısına çıktı. Bu Tarz Benim'in bu haftaki jüri konuğu sevilen sanatçı Hakan Peker oldu.

BU TARZ BENİM'DEN ARİFE DENİZ ELENDİ!

TV ekranlarının en tarz ve iddialı yarışması olan Bu Tarz Benim'de bir ayrılık daha yaşandı. Arife ve Maria elenmesi muhtemel olarak son ikiye kaldı. Bu Tarz Benim'in jürisi bu iki yarışmacıdan elenmesini istediği ismi yazdılar. İsmi rakibinden daha çok çıkan Arife Deniz yarışmadan elenen isim oldu.

Jüri üyelerinin oylaması sonucu Bu Tarz Benim'den elenen Arife Deniz ilk olarak sunucu Öykü Serter ve diğer yarışmacı arkadaşları uğurladı.