Mhp Kulu İlçe Kongresi Yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kulu İlçe Teşkilatı kongresi gerçekleştirildi.

Mhp Kulu İlçe Kongresi Yapıldı

Halk Kütüphanesi Konferans Salonundaki kongreye, MHP Konya Milletvekilleri Faruk Bal ve Mustafa Kalaycı, MYK Yürütme Kurulu Üyesi Bulduk Özdemir, MHP İl Başkanı Murat Çiçek ve İl Teşkilatı Yönetimi ile partililer katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Divan teşekkülü oluşturuldu. MHP Kulu İlçe Başkanlığına tek aday gösterilen Hanifi Korkmaz yaptığı konuşmasında, kendisini bu göreve layık görenlere teşekkür ederek, Kulu’da çalmadık kapı bırakmayacağını söyledi.

MHP İl Başkanı Murat Çiçek’in selamlama konuşmasının ardından söz alan MHP Konya Milletvekili Faruk Bal da, Türkiye’nin çerçevenin dışına çıktığını belirterek, “Türkiye bambaşka kimsenin bilmediği bir yöne gidiyor. Türkiye de tutuklamalara başlandı. Türkiye sonuç olarak ne olacağı bilinmemekte” diye konuştu.

Milletvekili Bal, üye sayısını artıran yeni adaya da başarılar diledi.

MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı ve MYK Üyesi Bulduk Özdemir’in de konuşmalarının ardından tek aday için 189 üyesi bulunan MHP’da oylamaya geçildi. 50 kişinin kullandığı oyun tamamını alan tek aday Hanifi Korkmaz, MHP İlçe Başkanı seçildi.

Seçimlerin ardından Başkan Korkmaz, kendisini desteleyen partililere teşekkür etti.
Kaynak: İHA