Mhp Karamanlı İlçe Kongresi

MHP Karamanlı İlçe Kongresi'nde mevcut başkan Ali İhsan Avcı, yeniden seçildi.

MHP ilçe binasında düzenlenen kongreye, Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, MHP Burdur İl Başkanı İbrahim Sakızcı, Burdur Merkez İlçe Başkanı Atila Yeşilgöz, çevre ilçelerin ilçe başkanları, il genel meclisi üyeleri, belediye meclisi üyeleri, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Burada konuşan İbrahim Sakızcı, 13 yıldır tek başına iktidar olan AK Parti'nin denizi tüketerek kayalıklara çarpmak üzere olduğunu iddia etti.
Pembe tablolarla sürekli göz boyayarak böbürlendikleri ekonomik verilerin büyük bir felaketin habercisi olarak sarsıntı geçirdiğini öne süren Sakızcı, şöyle konuştu:
"AK Parti'nin rant ve borç üzerine kurduğu ekonomik düzen çatırdamakta, Allah korusun, hepimizi altında bırakacak bir enkaza dönüşmek üzeredir. AK Parti iktidarı iç ve dış borcu kendinden önceki 81 yılda yapılanın, 2 katının üzerine çıkarmıştır. Bankalara borcu bulunmayan vatandaşlarımızın sayısı oldukça azdır. Özelleştirme adı altında yağma mantığıyla bütün milli varlıklar elden çıkarılmış, buralarda çalışan binlerce kardeşimiz işini, aşını kaybetmiştir."
Avcı ise MHP'nin millet mücadelesindeki asil duruşunun, milli ve manevi değerlere bağlılığının ve yüksek sadakatinin her türlü takdirin üzerinde olduğunu söyledi.

Avcı, "Türkiye'nin içinden geçtiği zor ve kritik dönemde MHP'yi, hem ellerimizde hem de gönüllerimizde bayraklaştırdık. Bizler yolumuzdan döndürmeye kimsenin gücü yetmeyecek, hem genelde hem de yerelde MHP mutlaka iktidar olacaktır" dedi.

Konuşmaların ardından yapılan oylamada seçime tek listeyle giren Ali İhsan Avcı, yeniden başkanlığa getirildi.

Yönetim kurulu üyeleri ise Ali Buğra Baykan, Özkan Akçay, İskender Karasu, Feridun Topatan, Ömer Göktepe, Ahmet Ünsal, Hasan Apak, Murat Kara, Hüseyin Karasu, Özcan Şengül, Hakan Günday, Metin Uslu, Zeliha Karagöz ve Ömer Aydoğmuş'tan oluşturuldu.
Kaynak: AA