Melih Gökçek: İsim isim ispata hazırım

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ' Kılıçdaroğlu yakalandığının farkında. Benden korkar, benimle birlikte canlı yayına çıkamaz ' dedi.

Melih Gökçek: İsim isim ispata hazırım
Melih Gökçek: İsim isim ispata hazırım
Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan 'Dinamit' programında Kılıçdaroğlu'nun çok konuşulan istifa resti masaya yatırıldı.

Canlı yayına telefonla bağlanan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na canlı yayın davetini tekrarlarken, Kılıçdaroğlu'nun SSK Genel Müdürlüğü döneminde yaptığı torpilleri ispatlamaya hazır olduğunu söyledi.

Kılıçdaroğlu!nun canlı yayında 'Benim dönemimde sınava girip kazanamadığı halde, atandığını ispat etsinler siyaseti bırakırım' ifadesini hatırlatan Gökçek şu sözleri söyledi;

KAYBEDENLERİN HEPSİNİ İŞE ALDI
İfadesi aynen bu. Bu söylediği tamamıyla gerçek dışı. Çünkü kendi döneminde sınava girip sınavda 30-35 puan alan insanların puanını 70 puana çıkarmak suretiyle bir yığın insanı sınavda kazandırdı. Ve bunları işe aldı. Kaybedenlerin hepsini işe aldı.

EKRANA FALAN GELEMEZ

Ben kendisine aldıkları puan, yükseldikleri rakam dahil olmak üzere isim isim puan puan ispat edeceğim. Hodri meydan ama kesinlikle ekrana falan gelmez. Çünkü o yakalandığının farkında ve Melih Gökçek bir şey derse ispat eder. Ben dedim ki 'Türkiye ya senden ya benden kurtulsun. Bundan daha iyi bir fırsat var mı?

TWİTTER'DAN İSİM İSİM AÇIKLAYACAK
Başka birisinin çıkması olmaz. Kendisi çıkması lazım. Ben bunları dokümanlarıyla birlikte Twitter'dan tek tek yayınlarım. Yayınladıktan sonra medya Kılıçdaroğlu'nu sıkıştırmalı. Fakat bizim medya söylüyor ve unutuyor. Gitsene kardeşim üstüne, bırakma. Aynı şeyi ben yapsam ve benim ağzımdan böyle bir laf çıkacak olsa, medya 1 gün değil 10 yıl bu lafı ederler. Bırakmazlar.

KILIÇDAROĞLU KENDİ KENDİNİ AKLADI

Bu konuda başı derde girecekti. Müstaşarlığa atanınca başının derde girdiğini anlayınca kendi kendine soruşturma açtırmış ve kendi kendini aklamıştır. Biz bunların hepsini ispat edeceğiz ve bunların hepsini belgesi var.



KILIÇDAROĞLU'NUN AJANI MI VAR?
İsmet İnönü dönemi yerden yere vuruluyor. Önümüzdeki günlerde İnönü dönemi gündeme net olarak getirilecek. Ve İnönü CHP'si ile bugünkü CHP'nin mukayesesi yapılacak. Bunlardan bir tanesini de benim. Bunun özel hazırlığını yapıyorum. Haberi mi oldu ne oldu bilmiyorum? Bir yerlerden haber mi alıyor, kaynakları mı var?

İNÖNÜ'YÜ DIŞLAMAYA BAŞLADI

İsmet İnönü dönemiyle ilgili çok ciddi araştırma yapıyorum. İnşallah seçim öncesi İnönü CHP'si ile Kılıçdaroğlu CHP'sini birebir yan yana koyacağım. Aynı CHP değişen hiç bir şey. O bunun farkında İnönü'nün faturasını sırtından atabilmek için şimdi İnönü'yü dışlamaya başladı.

PARALEL'DEN NE TALİMAT GELİRSE YAPMAK ZORUNDA

Şu anda CHP kabuk değiştiriyor. Ve bu kabuk değiştirmeyi paralel yapının istekleri doğrultusunda yapıyor. Kılıçdaroğlu'nun paralel yapıya rağmen hareket etme şansı sıfır. Oradan ne talimat gelirse yapmak zorunda. Çünkü Kılıçdaroğlu resmen sıkıştırılmış, kıstırılmış bir insandır. Partinin içinde kendisine verilen akıl, sağ cenahtan oy alacak davranışların içine girmektir.

PARALEL YAPI NE DERSE ONU YAPAR

Paralel yapı bununla kendi tabanına şu mesajı vermek istiyor. "Biz bak Kılıçdaroğlu'nu yola getirdik. Biz ne dersek onu yapıyor. Bizim söylediklerimizi yerine getiriyor. Bana karşı çıkmayın" demeye getiriyor. Kılıçdaroğlu resmen esir ve esir olduğu için onların dediklerinin dışına çıkması mümkün değil. İnönü'ye aleyhinde konuş derlerse, konuşur. Kimin aleyhinde konuş derlerse de konuşur.


BEYAZ GAZETE