Günahkar 7. Bölüm Saliha ölüm kalım savaşı veriyor

Fox Tv ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Günahkar 7. Bölümüyle 15 Aralık Pazartesi akşamı ekranlarda olacak. İşte Günahkar 7. Bölüm fragmanı ve özeti...

Günahkar 7. Bölüm Saliha ölüm kalım savaşı veriyor
Günahkar Dizisi 7. Bölüm özeti:

Ali Yusuf ve Saliha kazanın ardından hastaneye getirilir. Ali Yusuf kendi yaralarının acısını boş vermiş Saliha ' yı yaşatmaları için yalvarmaktadır. Saliha verdiği ölüm kalım savaşından bedenen sağ çıksa da ruhen ve aklen aynı insan değildir.

Saliha ' nın bu yeni hali Aslıhan ' ın bütün gücü ele geçirmesi için bulunmaz bir fırsat olacaktır. Ali Yusuf elbette buna izin vermeyecektir. Saliha ' yı tamamen iyileşene kadar herkesten saklar. Ancak Aslıhan ve Gökhan ' ın peşine taktığı adamlar yüzünden Saliha ' dan uzak durmak zorundadır.

Saliha ' ya iyileşme sürecinde yardım eden Sado ona karşı engelleyemediği duygulara kapılmaya başlar. Ali Yusuf ' un tüm fedakarlığına rağmen Saliha ' nın izini bulurlar. Ali Yusuf onu korumak için karşısına çıkmak zorundadır.

İkisinin bu karşılaşması Ali Yusuf ' u kendi vicdanıyla yüzleşmek zorunda bırakır. “Yaşadıklarıma bir son bulamıyordum be Sado. Hep eski bir hikayenin bilindik sonu. Bu daha havalı. Değil mi?” Sado, Ali Yusuf ' un kendi sonunu yazmasına engel olabilecek midir?