(düzeltme) '2. Satınalma Gastronomi Teknik Sektör Buluşmaları Platformu' İçin Geri Sayım Başladı

Türkiye ekonomisinin can damarı turizm, bu yıl ikincisi düzenlenen Satınalma Gastronomi Teknik Sektör Buluşmaları’nda masaya yatırılıyor.

(düzeltme) '2. Satınalma Gastronomi Teknik Sektör Buluşmaları Platformu' İçin Geri Sayım Başladı

Türkiye’nin ilk ve tek Otel Satınalma Müdürleri Eğitimi Derneği OSMED’in katkıları ve Linos Ajans organizasyonu ile bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Satınalma Gastronomi Teknik Sektör Buluşmaları Platformu kapsamında; turizm sektöründe özellikle gastronomi alanındaki, tedariklerin, kalite belge ve optimizasyonu konusu değerlendiriliyor.

OSMED Yönetim Kurulu Başkanı Murat Arıncı, "Konaklama sektöründe yiyecek içecek sektörünün yeri çok büyük. En doğru, sağlıklı ve kaliteli ürünü yine en doğru fiyatlarla temin etmekle bile, ekonomiye yüzde 30 gibi bir katkı sağlanmış oluyor. Bu ve bunun gibi toplantılar, seminer ve paneller ile konuyu masaya yatırmaya gayret ediyoruz" diyerek platform çalışmalarını özetledi.

Organizasyonu gerçekleştiren Linos Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Nihal Kopuz Arıncı ise turizm sektörünün sorunlarının çözümlerine odaklanan ve ekonominin nabzını tutan OSMED toplantılarını gerçekleştirmekten ve katkıda bulunmaktan mutlu olduklarını ve Satınalma Gastronomi Teknik Sektör Buluşmaları Platformu’nu her yıl yapacaklarını belirtti.

Akademisyenler, turizm ve tedarik sektörünün yöneticileri ile paneller ve seminerler ile devam edecek. Organizasyon 14 Aralık’ta sona eriyor.
Kaynak: İHA