Borçka Belediyesinden İşçilere Kışlık İş Giysisi

Borçka Belediyesi, kanalizasyon, temizlik ve su işlerinde çalışan işçilere kışlık iş giysisi dağıttı.

Borçka Belediye Başkanı Aslan Atan, sahada görev yapan kanalizasyon, temizlik ve su işleri ekiplerine daha rahat çalışabilmeleri ve sert kış koşullarından etkilenmemeleri için çelik burunlu bot, kışlık elbise, yağmurluk, yelek ve fes dağıttıklarını söyledi.

Çalışmaların daha aktif yürütülebilmesi için temizlik işleri çalışanları başta olmak üzere diğer sahadaki personelin kıyafetleri üzerinde kurumlarını temsilen yazı olmasının önemine işaret eden Atan, "Bu nedenle çalışanlarımızın Borçka Belediyesine ait personel olduğunu belirten kıyafetler giymelerini daha uygun görüyoruz. Ekiplerimiz daha rahat çalışabilmeleri ve sert kış koşullarından etkilenmemeleri için kışlık elbise ile diğer kıyafetlerde bulunuyor. Böylelikle personelimiz çalışmaları daha rahat yapabilecek" dedi.

Belediyenin halk ile daha iyi iletişim kurabilmesi ve vatandaşların belediyeyle ilişkilerinin geliştirilmesi için gereken çabayı gösterdiklerini kaydeden Atan, "Amacımız halkımıza en iyi şekilde hizmet vermektir. Halktan alacağımız destekle en iyi hizmeti yerine getirmek için ne gerekiyorsa yapacağız" diye konuştu.

Kaynak: AA