Ahmet Maranki canlı yayında öyle bir şey söyledi ki...

Kozmik Bilim ve Stratejik Araştırmalar Uzmanı Porf. Dr. Ahmet Maranki, sağlıklı yaşam tavsiyeleri verdi. Beyaz Tv'de Erkan Tan'ın konuğu olan Maranki, limonun mucizevi faydalarında bahsederken " Hans'ın talebesi cart diye seni kestiği zaman yarım adam olursun, öksürdüğün zaman kaçırırsın" sözleriyle güldürdü.

Ahmet Maranki canlı yayında öyle bir şey söyledi ki...
Ahmet Maranki canlı yayında öyle bir şey söyledi ki...
Pet şişe suların içilmemesi gerektiği uyarısında bulunan ve bunu köpek üzerinde yapılan bir deney videosu ile açıklayan Maranki şu ifadeleri kullandı;

KÖPEK BİLE SUYU İÇMİYOR

Köpek pet şişe suyunu içmedi. Gitti normal suyu içti. Diyorum ki akıllı olun, hayvana akılsız diyorlar. Dünya Sağlık Örgütü, 7.3'ün üstünde olmazsa içmeyin diyor. Zehirler asitik diyor, paranla zehirlenme diyor. Ben bugüne kadar 20 tane pet şişeden su içtim. Hiç biri 7.3'ün altında çıkmadı. Su belki güzel ama sıcakta tırların içinde gide gele onun kötü enerjisi geçtiği için o şeyler asitik oluyor.' dedi.


1 AYDA İNSÜLÜNÜ SIFIRLARIM

Sağlık Bakanlığı'na sesleniyorum. 10 tane hastayı benim hekimlerinden versinler, 10 tane de kendilerine alsınlar. 1 ay içinde insülünü sıfırlayıp şekeri normale dönüyor mu, dönmüyor mu bir deneyelim! Denemiyorlar çünkü, yerleşik düzen yıkılmadan bu işler olmaz.


MARANKİ'NİN SÖZLERİ GÜLDÜRDÜ

Maranki limonun mucizevi faydalarından da bahsederken, limon suyunun zayıflatıcı bir özelliği olduğunu söylerken 'Limon suyunu keten tohumu ile karıştırdığınızda, safra çamurunu atıcı özelliğe sahiptir. Hemen gidip pat diye kesenizi aldırmayın, yarım adam olmayın. Sonra gidersin bir gün Hans'ın talebesi cart diye seni kestiği zaman yarım adam olursun, öksürdüğün zaman kaçırırsın.' dedi.


BEYAZ GAZETE