Suşehri'nde Altyapı Çalışmaları

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, bir ayda ilçe merkezinde yaklaşık 11 kilometre yolun asfaltlandığını söyledi.

Ordu Caddesi'ndeki asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Yüksel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, altyapı çalışmalarından dolayı tahrip olan yollarda asfaltlama çalışmaları yapıldığını belirtti.

Sivas, Erzincan, Ordu ve Kösedağ caddeleriyle sanayi yolunun asfaltlama çalışmalarının tamamlandığını dile getiren Yüksel, bir ayda 11 kilometre yolun ilk etap asfaltlama çalışmasını bitirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

İlçenin her tarafının güzelleşmesi için çalıştıklarını aktaran Yüksel, "İlçemizde yaklaşık 650 adet cadde ve sokak bulunmaktadır. Bizim için tüm cadde ve sokaklarımız önemlidir. Allah'ın izniyle tüm cadde ve sokaklarımızı güzel hale getireceğiz" dedi.

Öte yandan ilçede bulunan Kredi Yurtlar Kurumunda çevre düzenleme çalışmalarına başlandı.
Suşehri Kaymakamlığı ve Suşehri Belediyesinin destekleriyle yaptırılan çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Kaymakam Kadir Perçi ve Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Perçi, yurt ve okul bölgesine üniversite kampüsü havası verilmesi için çalıştıklarını söyledi.

Yüksel ise "Yurdumuzun değişik bölgelerinden öğrenciler, ilçemize gelerek burada eğitim görüyorlar. Yani burası bizim dışarıya açılan kapımız. Bu nedenle okulumuzun ve yurt binamızın çevresinin güzel ve gösterişli olmasını istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA