Kürt Ahmet'in yeğeni öldürüldü

Başkent Ankara'da 'Kürt Ahmet' diye bilinen Ahmet Turgut'un yeğeni Ömer Turgut, eski kırkpınar ağası ve işadamı Mustafa Altunhan'ın oğlu V. Altunhan tarafından öldürüldü.

Kürt Ahmet'in yeğeni öldürüldü
Kürt Ahmet'in yeğeni öldürüldü
Edirne'de Tarihi Kırkpınar Güreşleri eski ağası ve işadamı Mustafa Altunhan'ın oğlu 25 yaşındaki V. Altunhan'ın, barda 'kız yüzünden' tartıştığı, Başkent Ankara'da 'Kürt Ahmet' diye bilinen Ahmet Turgut'un yeğeni 26 yaşındaki Ömer Turgut'u, tuvalette tabancayla başına bir el ateş ederek öldürdüğü iddia edildi. Barda büyük panik yaşanırken, V. Altunhan taksiyle olay yerinden kaçtı.

KIZ MESELESİ YÜZÜNDEN TARTIŞTILAR

Olay, gece saat 02.00'de Trakya Üniversitesi kampusu karşısındaki 1'inci Murat Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi'nde, alkollü bir meşrubat firması tarafından yeniden düzenlenerek 'Bu sokakta yaşam mevcut' ismi verilen kafe ve barlar sokağındaki 'Fly Pub' adlı barda meydana geldi. Bara eğlenmeye gelen turizmci ve otobüs işletmecisi Mustafa Altunhan'un oğlu V. Altunhan ile Hamzabeyli Sınır Kapısı Gümrük ve Turizm İşletmeleri'nde kantar görevlisi olarak çalışan Ömer Turgut arasında 'kız yüzünden' münakaşa çıktı.

TUVALETTE İNFAZ


İddiaya göre V. Altunhan, bar tuvaletine götürdüğü Turgut'u tabancayla başına bir el ateş ederek vurduktan sonra, taksiyle olay yerinden kaçtı. Olay sonrası barda müşteriler arasında büyük panik yaşanırken, gelen polis ve sıhhat ekiplerinin yaptığı kontrolde Ömer Turgut'un öldüğü belirlendi.

İKİLİ ARASINDAKİ TARTIŞMA KAMERADA


Savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından Turgut'un cesedi otopsi için Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Tartışma anının işyerinin emniyet kameralarına yansıdığı belirtilirken, polis şüpheli V. Altunhan'ı yakalamak için çalışma başlattı.

KÜRT AHMET'İN OĞLU: AKRABAMIZ DEĞİL

Ömer Turgut'un, 'Kürt Ahmet'in yeğeni olduğu iddia edildi. Ancak Kürt Ahmet olarak tanınan Ahmet Turgut'un oğlu ve Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut ise öldürülen kişinin akrabaları olmadığını söyledi.

Özdemir Turgut, "Bizim böyle bir akrabamız yok. Bir isim benzerliği., nerelidir bilmiyoruz. Böyle birşey olsa yeğenimiz olsa kötü haber tez duyulur hemen haberimiz olurdu. Sorduk bu isimde akrabamız da yok" dedi.