Yıldırım Belediyesinden Küçük Sanatseverlere Tiyatro Oyunu

Yıldırım Belediyesi Adile Naşit Tiyatrosu, "Karagöz ile Hacivat, Bilim Müzesi'nde" adlı yeni oyununu öğrencilere sahneledi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, bir ayda 4 farklı oyunu sahneye koyan Adile Naşit Tiyatrosu, "Karagöz ile Hacivat, Bilim Müzesi'nde" adlı oyunu çocukların beğenisine sundu. Gösteriyi, Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali de izledi.
Selamlaşma kültürünün vurgulandığı oyunun çocuklar için hem öğretici hem de eğlendirici olduğunu belirten Edebali, şunları kaydetti:
"Milli ve manevi değerlerimize değinen bu oyun ile çocuklarımızın eğlenirken öğrenmesi oldukça önemli. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Çocukların bireysel ve sosyal gelişimleri için her hafta sonu oyunların aralıksız olarak devam edecek. Bugünümüzün ortağı, geleceğimizin teminatı yavrularımızın eğitimi için özel ilgi ve hassasiyet gösteriyoruz. Çocuklarımızın eğitimine bu tarz kültürel etkinliklerimiz ile destek oluyor, sosyal gelişimlerine katkı sağlıyoruz."
Gösteri sonunda çocuklara hediyeler veren Edebali, Yıldırımlı tüm çocukları ve gençleri tiyatro oyunlarına beklediklerini ifade etti.

Kaynak: AA